To je šok! Slávny seriálový hrdina dáva zbohom manželke! Po vyše 20-tich rokoch

Herec Simon Baker (51) sa preslávil nielen vďaka filmu Diabol nosí Pradu, ale najmä ako hlavná postava seriálu Mentalista.

02.02.2021 10:40
Simon Baker Foto: ,
Simon Baker a jeho kolegyňa zo seriálu Mentalista, Robin Tunney.
debata

Rodák z Austrálie sa v roku 1998 postavil pred oltár s hereckou kolegyňou, takisto Austrálčankou, Rebeccou Riggovou (53). Niekoľko spoločných rokov prežili už aj pred svadbou, takže ich cesty sa rozchádzajú po 29 rokoch.

Hovorkyňa herca správu o rozchode potvrdila pre magazín People a zároveň poslala vyhlásenie manželov v znení: „Zostávame blízkymi priateľmi a naše tri deti zostanú navždy tým najdôležitejším bodom v našom živote.“ Pár má tri dospelé deti – 27-ročnú dcéru Stellu, 22-ročného syna Clauda a 19-ročného Harryho. Ich rozchod sa uskutočnil už v apríli 2020, dvojica ho však uchovala v tajnosti.

Spokojný austrálsky manželský pár -  Simon... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Simon Baker a Rebecca Rigg Spokojný austrálsky manželský pár - Simon Baker a Rebecca Rigg je už minulosťou.

Krátko pred 20. výročím ich manželstva Baker v júni 2018 magazínu People opísal, že s manželkou nikdy nevenovali veľkú pozornosť oslavám ich spoločných výročí, ich oslavovanie označil za zvláštne. „Sme tím. Väčšinou, 99 percent času, sme skutočne dobrí priatelia,“ opísal vtedy herec ich manželstvo.

O svojej manželke sa Simon Baker, s ktorou sa v 90-tych rokoch stretol v austrálskom seriáli „E Street“, v rozhovoroch vyjadroval ako o najlepšej žene na svete. V superlatívoch opisoval aj ich tri deti. „Čas manželkou a deťmi mi prináša radosť aj pocit hrdosti,“ povedal napríklad v roku 2016 pre austrálsky magazín „Body + Soul“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Simon Baker #Mentalista

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...