Krásna dcéra Steva Jobsa už nie je sama! Na Instagrame odhalila totožnosť milenca

Jej otec patrí medzi najslávnejšie osobnosti modernej vedy a technológií. Aj Eve Jobs, najmladšia to štyroch ratolestí zosnulého Steva Jobsa, však už vie čo to o mediálnej popularite a pozornosti.

03.02.2021 00:00
debata (2)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eve Jobs (@evecjobs)

Dvadsaťdvaročná Eve, ktorá je dcérou Jobsa a jeho druhej manželky Laurene Powellovej, sa už dávnejšie presadila ako jazdkyňa na koni. Z koníčka sa stala postupne profesionálna záľuba a mladá dáma sa zúčastnila (s úspechom) na viacerých prestížnych súťažiach.

Pritom však nezostalo, keďže príroda nadelila Eve do vienka aj fyzický pôvab. Blondínka sa ocitla veľmi rýchlo aj v hľadáčiku modelingových expertov a hoci zarábať si modelingom asi vôbec nepotrebuje, vyskúšala si aj túto profesionálnu drá­hu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eve Jobs (@evecjobs)

Momentálne sa 22-ročná Eve ocitla opäť v centre pozornosti, keďže oficiálne predstavila svetu svojho nového partnera. Tým je spevák Harry Hudson, starší o päť rokov od pôvabnej Jobsovej dcéry.

Modelka zverejnila na svojom Instagrame niekoľko záberov z prítmia večernej prechádzky, na ktorých je zachytená práve v spoločnosti hudobného talentu. Rovnaké fotografie následne zdieľal aj Hudson. Zábery si preklikajte šípkou vpravo v odkaze z Instagramu vyššie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #dcéra #partner #Instagram #Steve Jobs #Eve Jobs

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...