V chudnutí sa Rebel Wilsonovej skvelo darí! V láske je to horšie, s mladším partnerom je koniec

Špekulácie o rozchode s Jacobom Buschom sa ukázali byť pravdivé.

03.02.2021 09:50
Herečka Rebel Wilson v kreácii Badgley Mischka. Foto: ,
Herečka Rebel Wilson v kreácii Badgley Mischka.
debata

Herečka Rebel Wilson je single. Po špekuláciách v médiách koniec vzťahu s 29-ročným Jacobom Buschom potvrdila prostredníctvom Instagramu aj 40-ročná herečka. V príspevku už samú seba označila ako single dievča. Pred pár dňami priniesol magazín People správu, že dvojica sa rozišla. " Jacob bol skvelý chlap, ale z dlhodobého hľadiska pre ňu nebol tým pravým," citoval magazín zdroj z okolia sympatickej blondínky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Slávna austrálska rodáčka sa prvý raz s Buschom na verejnosti oficiálne ukázala počas akcie Monte-Carlo Gala For Planetary Health objavila, ktorá sa konala v septembri. Busch je súčasťou slávnej dynastie Anheuser-Busch a v USA nie je rozhodne neznámy. V minulosti Jacob Busch tvoril pár s jednou hrdiniek reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills, Adrienne Maloofovú. To mu prinieslo slušnú mieru pozornosti v americkom bulvári. Azda aj preto, že Maloof bola od neho o 28 rokov staršia.

Herečka Rebel Wilson v kreácii Rene Ruiz... Foto: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia
Herečka Rebel Wilson v kreácii Rene Ruiz Collection a jej garde Jacob Busch na akcii Monte-Carlo Gala For Planetary Health. Herečka Rebel Wilson v kreácii Rene Ruiz Collection a Jacob Busch na akcii Monte-Carlo Gala For Planetary Health.

Hviezda komédií ako Ladíme či Podfukárky sa v posledných mesiacoch vrhla do boja s nadváhou a svojimi pokrokmi sa pyšne chváli na Instagrame, kde ju sleduje 9,5 milióna fanúšikov. Ako prezradila, o zníženie hmotnosti sa usiluje aj vďaka vysoko-proteínovej diéte. Aj v aktuálne zverejnenom príspevku je viditeľná jej výrazná zmena k lepšiemu. Ako pred pár dňami prezradila v rannej šou The Morning Crew With Hughesy, Ed and Erin, už zhodila 27 kilogramov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Rebel Wilson

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...