Majster zmien imidžu? Colin Farrell zostal bez vlasov, svaly však stále udržuje

Občas sa zdá, že írsky rodák a populárny herec Colin Farrell je majstrom v zmenách imidžu. Pred pár dňami prekvapil v uliciach LA, paparazzovia ho takmer nespoznali.

04.02.2021 00:00
debata
Herec Colin Farrell v uliciach Los Angeles s... Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
588319363 Herec Colin Farrell v uliciach Los Angeles s vyholenou hlavou.

Štyridsaťštyriročný Farell sa objavil pred posilňovňou v meste anjelov, ktorú navštevuje pravidelne. Dôvodom je, samozrejme, jeho snaha udržať sa v čo najlepšej fyzickej forme, čo konieckoncov potvrdzovalo aj jeho sporé oblečenie.

Kratučké šortky odhalili svalnaté nohy, tričko bez rukávov zase napumpované ramená. Ír však prekvapil aj novým účesom, či skôr „neúčesom“, hlavu má totiž dohladka vyholenú. Nie je jasné, či za týmto rozhodnutím je nakrúcanie nového projektu. Ešte v decembri minulého roka zvečnili reportéri Farrella s jeho povestnou hrivou hustých tmavých vlasov.

Herec Colin Farrell stvárňuje jednu z hlavných...
Herec Colin Farrell na zábere z filmu Šéfovia...
+5Herec Colin Farrell.

Herec počas minulého roka aj napriek pandemickým obmedzeniam nakrúcal nový príbeh o Batmanovi, v ktorom stvárňuje zloducha Tučniaka. Aj v tomto prípade sa dá hovoriť o skutočnej vizuálnej premene – akurát prebehla po rukami šikovných maskérov. Farrella nebolo na pľaci pri nakrúcaní takmer vôbec možné spoznať.

Až členovia štábu poukázali na to, že sa pod protetickou maskou a parochňou skrýva práve tento slávny fešák a idol mnohých žien aj mužov. Herec si viacero vizuálnych premien skúsil už aj v minulosti. Pár vybraných si môžete pozrieť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #imidž #zmena #Colin Farrell

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...