Hviezda Štyri svadby a jeden pohreb ukázala sivé kadere: Som polárna líška

Herečku Andie MacDowellovú budú mať diváci už asi navždy spojenú s postavou v romantickej komédii Štyri svadby a jeden pohreb. A tiež s jej bujnou kučeravou hrivou. Nedávno prekvapila novým imidžom.

04.02.2021 00:00
debata (1)
Herečka Andie MacDowell na akcii Eighth Annual... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Andie MacDowell na akcii Eighth Annual Women Making History Awards. Herečka Andie MacDowell na akcii Eighth Annual Women Making History Awards.

V živom vstupe pre talk-šou herečky Drew Barrymoreovej sa objavila 62-ročná americká hviezda so sivými vlasmi. Jej podoba vyvolala živú diskusiu a nemohla zostať bez otázok zo strany hostiteľky.

„Čo sa stalo? Nuž prestala som si farbiť vlasy a odrazu som mala polovicu prameňov zafarbených a druhá polovica boli vyrastené korienky a moje dcéry mi povedali, že vyzerám fakt drsne. Ale v dobrom,“ vyhlásila herečka.

„Tá predstava, že vyzerám drsne a odvážne sa mi zdala celkom príťažlivá. Tak som si povedala, že zostanem pri sivých vlasoch a fakt sa z nich teším,“ komentovala ďalej Andie Macdowell. Pri téme svojich nových vlasov ju zjavne bavilo zotrvať.

„Som taká soľ a korenie, je to strieborná. Vždy opravujem ľudí, že to nie je sivá, je to strieborná. Som ako taká polárna líška,“ zavtipkovala si Macdowell, ktorá je matkou herečky Margaret Qualleyovej. Či to bola práve ona, kto mamu povzbudil vo vizuálnej zmene, nie je jasné. Herečka má okrem Margaret aj ďalšiu dcéru Rainey a syna Justina.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sivé vlasy #účes #zmena #Andie Macdowell

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...