Valábik sa pochválil nežnou fotkou s tehotnou manželkou. A bude to... dcéra!

Rok 2021 bude mať pre bývalého hokejistu, dnes predovšetkým komentátora a moderátora Borisa Valábika špeciálny význam. Stane sa totiž otcom.

03.02.2021 12:37
debata (3)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

Ešte pred Vianocami urastený športovec priznal farbu, keď potvrdil na svojom profile na sociálnej sieti, že jeho manželka je tehotná. Ďalší záber prišiel v utorok, keď sa Valábik pochválil nežnou momentkou so svojou životnou partnerkou a ich budúcim prírastkom.

„Moje dievčatá,“ napísal 34-ročný rodák z Nitry, čím definitívne potvrdil, že do ich rodiny pribudne čoskoro dievčatko. Meno pre dcérku, ktorá by mala prísť na svet už v najbližších týždňoch, však zatiaľ rodičia neodtajnili.

Valábikove nadšenie zdieľali spolu s ním aj mnohí sledovatelia a fanúšikovia, ktorí mu okrem gratulácií písali aj vlastné skúsenosti s príchodom detí do rodiny.

Valábik si už párkrát urobil žarty aj sám zo seba a svojho doterajšieho života bez detí. Pred časom pridal záber, na ktorom spí na gauči a pridal k nemu popis: „Sa nám už tieto vylihovačky pomaly končia. Parent mode zatiaľ neaktivovaný.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dcéra #Instagram #radosť #Boris Valábik

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....