Zbožňovanej Penny sa to konečne podarilo! Po tejto správe ju zaliali slzy, pozrite sa

Čo sa Kaley Cuoco nepodarilo ako Penny, dokázala ako Cassie. Má nomináciu na Zlatý glóbus!

04.02.2021 11:50
kaley cuoco, teória veľkého tresku, big bang... Foto:
Herečka Kaley Cuoco.
debata

Veľký večer pre Kaley Cuoco! V stredu zverejnili nominácie na filmové a televízne ocenenia Zlatý glóbus a niekdajšia slávna predstaviteľka Penny z Teórie veľkého tresku započula medzi nominovanými svoje meno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Nomináciu jej vyniesla rola letušky Cassie Bowdenovej v seriálovej novinke The Flight Attendant (Letuška) z produkcie HBO. Ako Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku sa Cuoco na obrazovke objavovala od roku 2007 a spolu s kolegami a kolegyňami si zaň vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu. Zlatý glóbus ani nomináciu naň však ako Penny nikdy nezískala. Jej herecký partner, Johnny Galecki, získal za rolu vedca Leonard Hofstadter nomináciu na Zlatý glóbus, Jim Parsons má doma Zlatý glóbus za rolu vedca Sheldona Coopera.

35-ročná Cuoco na Instagram „zavesila“ video, na ktorom reaguje na spomínanú nomináciu. „Och, môj bože!“ neveriacky skríkla niekoľkokrát za sebou, následne sa už zmohla zaliata slzami len na: "Nemôžem tomu uveriť.“

Kaley Cuoco získala nomináciu v kategórii „Najlepší ženský herecký výkon v seriáli – komédii alebo muzikáli“. Seriál The Flight Attendant (Letuška) získal nomináciu na Zlatý glóbus v kategórii „Najlepší televízny seriál – komédia alebo muzikál“, herečka sa na ňom podieľa aj producentsky.
Herečka Glenn Close (vľavo v civile) a ako...
Herečka Emma Corrin (vľavo v civile) a ako...
+10Herečka Anya Taylor-Joy (v strede v civile) má...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....