Už sa spolu ani nezhovárajú! Rozvod Kardashianovej a Westa je otázkou dní...

Obe svetové hviezdy v prípade ich manželstva držia bobríka mlčanlivosti, ale ako píše viacero amerických médií s odvolaním sa na spoľahlivé zdroje, situácia vôbec nie je ružová.

05.02.2021 00:00
debata (1)
Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
People Kanye Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian West na archívnom zábere. Raper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian West na archívnom zábere.

Portál E!News najnovšie priniesol vyjadrenie od nemenovaného informátora, ktorý tvrdí, že Kim a Kanye to úplne „vzdali“. „Už to skončilo, ani sa spolu nezhovárajú,“ komentoval nemenovaný zdroj, ktorý tiež dodal, že pre Kim Kardashianovú jej už „rozhodnutie rozísť sa v jej hlave úplne oficiálne“.

Ešte začiatkom januára sa objavili správy o tom, že manželia a rodičia štyroch detí sa rozišli a plánujú rozvodové konanie. Mala tomu predchádzať snaha zachrániť manželstvo, no neskončila sa úspechom. Dôvodom má byť fakt, že na väčšinu vecí už majú rôzne názory. Karty v tomto prípade však údajne zamiešala aj Westova psychická nestabilita a problémy.

Zdroj však tiež tvrdí, že Kim zatiaľ oficiálne nepodala žiadosť o rozvod, pretože „stále pracuje na logistike oznámenia rozvodu“. Podľa viacerých portálov to však nie je len Kim, kto už má tohto manželstva dosť.

„Kanye je tiež z manželstva úplne hotový a chce sa posunúť ďalej. Nezaujíma ho, aké sú manželkine priority pri odklade oznámenia o rozvode. Podá žiadosť skôr, ako bude pripravená, ak bude musieť. Chce rozvod rovnako ako Kim,“ podotkol ďalší informátor pre E!News.

Dvojica sa zosobášila v roku 2014 a spoločne má štyri deti. Dve z nich, najstaršia dcérka North a druhorodený syn Saint priviedla na svet Kim Kardashian, trojročnú dcérku Chicago a 21-mesačného syna Psalma páru vynosila náhradná matka.

Rok 2006: Pár rokov dozadu mala televízna...
Televízna osobnosť Kim Kardashian v roku 2006.
+37Paris Hilton (vľavo) a Kim Kardashian spoločne...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #rozvod #Kim Kardashian #Kanye West

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...