Záplava celebrít u zosnulého Epsteina: Slávna moderátorka spomínala na divný zážitok!

Jeho život sa skončil smrťou vo väzení, okolo ktorej sa dodnes vedú rôzne teórie. Miliardár Jeffrey Epstein stál však predovšetkým za vzťahy s maloletými dievčatami či dokonca účasť v obchodovaní s nimi.

05.02.2021 11:23
debata
Moderátorka a herečka Chelsea Handler pózuje... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Chelsea Handler Moderátorka a herečka Chelsea Handler pózuje fotografom na premiére.

Život miliardára bol pritom spojený s množstvom známych osobností, ktoré by dnes často najradšej zabudli, že sa kedysi u Epsteina objavili. Či už v jeho luxusnej vile na súkromnom ostrove alebo počas jednej z množstva opulentných večerí, ktoré organizoval. Medzi slávnymi menami sa ocitlo aj meno britského princa Andrewa, ktorému toto počínanie prinieslo obmedzenia zo strany samotnej kráľovnej Alžbety II.

Medzi známymi tvárami, ktoré sa v spoločnosti Epsteina ocitli v rámci jeho súkromia, je však aj známa moderátorka a komička Chelsea Handler. Osobne to potvrdila v rozhovore pre reláciu Literally! with Rob Lowe. Potvrdila, že miliardára navštívila raz v jeho dome, kde sa zúčastnili na večeri.

Jeffrey Epstein (druhý zľava) na archívnej... Foto: SITA/AP, Uma Sanghvi
Jeffrey Epstein Jeffrey Epstein (druhý zľava) na archívnej snímke z 30. júla 2008.

„Bolo to trápne, talké divné,“ vyhlásila v interview Handler. „Nikdy som nenavštívila jeho súkromný ostrov, nikdy som nebola v jeho lietadle. Stretla som ho len raz a bol to tento jediný raz,“ pokračovala moderátorka.

Na večeru prišla so svojou kolegyňou, inou známou moderátorkou Katie Couricovou. Podľa Handlerovej slov sa na večeri v tento daný večer zúčastnil aj novinárka a PR manažérka Peggy Siegal, filmár Woody Allen a jeho manželka Soon-Yi. Medzi prítomnými bol aj princ Andrew.

Handler sa priznala tiež k trápnej situácii, ktorú vyvolala vlastnou otázkou. Týkala sa režiséra Woodyho Allena, ktorého obvinila zo zneužívania jeho vlastná dcéra Dylan Farrow. „Ako ste sa zoznámili, opýtala som sa ich. Skrátka som na chvíľu úplne zabudla na tú story. Katie sa na mňa pozrela a povedala mi, poďme preč,“ opísala situáciu Chelsea Handler.

Režisér Woody Allen s manželkou Soon-Yi Previn... Foto: SITA, Evan Agostini
Woody Allen s manželkou Soon-Yi Previn Režisér Woody Allen s manželkou Soon-Yi Previn na archívnom zábere.

Soon-Yi je adoptívnou dcérou herečky Mie Farrowovej a jej expartnera André Previna. Farrow však dlho s Previnom nezostala a vymenila ho za Woodyho Allena, ktorý bol bezmála desať rokov akýmsi náhradným otcom pre juhokórejskú rodáčku. Keď sa napokon Farrow a Allen rozišli, známy režisér začal tvoriť pár práve so Soon-Yi (v tom čase už plnoletou). Ich vzťah vyšiel najavo v roku 1992 a o päť rokov neskôr sa zosobášili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Woody Allen #večera #spomienka #Chelsea Handler #Jeffrey Epstein

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...