Gigi Hadid o domácom pôrode: Prosila som o epidurálku, ale...

V septembri sa 25-ročná modelka Gigi Hadid a 28-ročný niekdajší člen skupiny "One Direction“, Zayn Malik, stali rodičmi.

06.02.2021 00:00
Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke značky... Foto: ,
Topmodelka Gigi Hadid na prehliadke značky Versace.
debata (1)

Jedna z najvychytenejších modeliek súčasnosti, ktorú na Instagrame sleduje 63 miliónov ľudí, priviedla na svet dcérku Khai. Aktuálne zdobí Gigi titulku magazínu Vogue a v rozhovore prehovorila o pôrode. Opísala, že ako matka nadobudla nové sebavedomie.

Gigi sa rozhodla pre domáci pôrod, dcérku priviedla na svet na farme jej matky, Yolandy Hadid (57) v Pensylvánii. Práve tu prežila modelka väčšiu časť tehotenstva a napokon aj pôrod. „Zniesť tú bolesť si naozaj vyžadovalo veľa síl,“ hovorí Gigi. "Vedela som, že to bude tá najšialenejšia bolesť v mojom živote, ale človek sa jej musí poddať,“ spomína. Pri pôrode boli prítomné aj Gigina matka Yolanda, jej sestra Bella Hadid (24), partner Zyan Malik a dve pôrodné asistentky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi spomína aj na zlomový moment pôrodu: „Prišlo to do bodu, kedy som si pýtala epidurálku. Moja pôrodná asistentka sa na mňa pozrela a povedala: ‚Zvládneš to. Nikto ti nedokáže pomôcť. Každopádne si už prekonala bod, kedy sa dá podať epidurálka‘.“ Slávna modelka zároveň opísala, že jej materinský inštinkt sa zjavil okamžite, hneď po pôrode. „Keď dnes vidím ženy, ktoré už porodili deti, dívam sa na ne inými očami.“

A napokon ešte povedala: „Moja mama, Bella a Zayn boli na mňa po pôrode takí hrdí… Aj keď som v určitých momentoch videla v ich očiach hrôzu.“ Keď už bolo po všetkom, Gigi a Zayn sa na seba pozreli a povedali: „Asi chvíľu počkáme, než to urobíme znova.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #Gigi Hadid #domáci pôrod

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...