Mexiko zlákalo aj Madonninho syna: Podoba so známym otcom - nezaprie ho!

Pred pár dňami to bola jeho staršia sestra, koho objektívy paparazzov prenasledovali na mexickej pláži. Do ich hľadáčikov sa však dostal aj Rocco Ritchie.

07.02.2021 00:00
debata (1)
zväčšiť Dvadsaťročný Rocco Ritchie na pláži v Mexiku.... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
588652945 Dvadsaťročný Rocco Ritchie na pláži v Mexiku. Syna speváčky Madonny a režiséra Guya Ritchieho sprevádzala skupinka kamarátov aj neznáma dievčina.

Druhorodený syn speváčky Madonny, ktorého otcom je britský režisér Guy Ritchie, je dnes už urastený a dospelý mladý muž. V mexickom letovisku sa objavil v spoločnosti skupinky kamarátov a príťažlivej neznámej dievčiny. Čo však pútalo pozornosť rovnako, je podoba samotného Rocca.

Dvadsaťročný rodák z Los Angeles, ktorý sa pred časom presťahoval od slávnej mamy k otcovi, zjavne trávi čas v posilňovni a udržiava sa fit boxom či bojovými športami. Podľa viacerých zdrojov je za tým aj vplyv známeho otca, s ktorým má Rocco veľmi blízky vzťah. A nielen ten…

zväčšiť Záber z decembra roku 2000: Speváčka Madonna,... Foto: SITA/AP, MARTIN CLEAVER
Music Madonna at 50 Záber z decembra roku 2000: Speváčka Madonna, jej manžel Guy Ritchie a ich spoločný syn Rocco po jeho krste.

Viacero médií, ale aj fanúšikov, poukazuje na to, že Rocco je naozaj syn svojho otca. Ich fyzická podoba je totiž pomerne výrazná a dvadsiatnik v plážových šortkách pripomína zábery známeho britského režiséra hitov ako Podfuck či Džentlmeni z čias jeho vlastnej mladosti.

Napriek tomu, že so sestrou Lourdes Leonovou majú rozličných otcov, má vraj Rocco Ritchie s o tri roky staršou Lourdes skvelý vzťah. Či sa spolu nachádzali aj v Mexiku, ale nie je jasné. Okrem dvojice biologických detí speváčky Madonny sú súčasťou rodiny aj adoptívne deti – syn David Banda, dcéra Mercy James a dvojčatá Stella a Estere. Súrodenci údajne vychádzajú spolu veľmi dobre.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #pláž #Guy Ritchie #podoba #Rocco Ritchie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...