Shania Twain priznala, že ju inšpiruje mladšia slávna kolegyňa... ktorá?

Tomu sa hovorí kolegiálna pochvala. Speváčka Shania Twain sa nedávno vyjadrila s nadšením na adresu inej známej kolegyne.

08.02.2021 00:00
debata (2)
Speváčka Shania Twain na premiére filmu I Still... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Shania Twain na premiére filmu I Still Believe v Los Angeles. Speváčka Shania Twain na premiére filmu I Still Believe v Los Angeles.

Twain, ktorá je v USA hudobnou kapacitou v rámci country-popu, sa priznala vo vlastnom podcaste, že je veľkou obdivovateľkou Britney Spearsovej. Dokonca doma cvičí podľa niektorých jej skladieb.

„Hit me baby one more time. Ó, áno. Nezniem síce ako ona, ale spievam často podľa jej pesničiek,“ uviedla 55-ročná Twain.

„Britney Spears patrí do skupiny rezidenčných umelcov, ktorých som v Las Vegas videla viackrát. Pôvodne vystupovala v Zappos Theatre, kde som si zamilovala celý priestor. Myslím si, že jej šou bola skvelá a ja som bola veľmi motivovaná. Túžila som sa dostať na rovnaké javisko,“ priznala sa Shania Twain, ktorá sama od roku 2019 účinkuje na pravidelných koncertných šou v Las Vegas.

Britney Spears počas vystúpenia v meste  Taipei. Foto: SITA/AP, Chiang Ying-ying
Britney Spears Britney Spears počas vystúpenia v meste Taipei.

V minulosti sa Twain dokonca podieľala na jednej zo skladieb Spearsovej – reč je o pesničke Don't let Me Be The Last to Know z albumu Ooops, I did it again z roku 2001. Shania Twain vo svojich podcastoch často hovorí aj o ďalších kolegyniach a s veľkým obdivom sa vyjadrovala napríklad aj speváčke Lady Gaga či kanadskej speváčke Avril Lavigneovej.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #spev #Britney Spears #pochvala #Las Vegas #Shania Twain

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...