Terapiu budem podstupovať do konca života, hovorí krásna Dakota Johnson

Slávna herečka Dakota Johnson (31) o svojich psychických problémoch, ktoré ju priviedli do rúk odborníkov, prehovorila už v minulosti.

08.02.2021 00:00
Herečka Dakota Johnson prišla na vyhlásenie... Foto: ,
Herečka Dakota Johnson.
debata

Priznala, že s depresiou bojuje od pätnástich či štrnástich rokov. Herečka, ktorú preslávil film Päťdesiat odtieňov sivej (2015), sa k tejto téme vrátila aj teraz, v rozhovore s Drew Barrymore.

„Pravdepodobne budem podstupovať terapiu do konca môjho života,“ opísala krásna hnedovláska. „Mala som šťastie, že som mala okolo seba vždy ľudí, ktorí ma povzbudzovali, aby som sa pozrela hlbšie do svojho vnútra,“ uviedla. Počas obdobia pandémie sa prihlásila na skvelé online kurzy psychológie, pretože nikdy nechodila na univerzitu. „Nikdy sa neprestanem učiť o tom, čo znamená byť človekom.“

Tridsaťjedenročná dcéra hercov Dona Johnsona (71) a Melanie Griffithovej (63) o depresii prehovorila aj pred rokom, pre magazíny Elle aj Marie Claire. Potvrdila, že svoju depresiu už zvláda lepšie. „Naučila som sa, že je krásne, keď môžem cítiť okolitý svet. Mám veľa komplexov, ale nepúšťam ich von. Nerobím z nich problémy pre druhých,“ opísala v tom čase.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dakota Johnson

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....