Super Bowl v prestávke ovládol pompéznou šou The Weeknd! Pozrite si ju u nás

Svet amerických športových fanúšikov čaká na Super Bowl ako na najväčší sviatok roka. Ale podobné platí aj pre vystúpenie v polčasovej prestávke, na ktoré organizátori angažujú najväčšie hviezdy hudobnej scény.

08.02.2021 06:49
The Weeknd Foto: ,
The Weeknd bol hviezdou tradičnej šou, ktorá sa odohráva v prestávke v rámci zápasu Super Bowl.
debata (3)

Po divokej a sexy šou z minulého roka, počas ktorej sa spojili speváčky Shakira a Jennifer Lopez, sa tento rok odohrávalo vystúpenie v prestávke Super Bowl v mužskej réžii. Hviezdou programu sa stal spevák The Weeknd.

Jeden z najpredávanejších a najúspešnejších interpretov súčasnosti ponúkol na štadióne Raymonda Jamesa v Tampe na Floride spekatakulárne vystúpenie, ktoré sa odohrávalo na niekoľkých pódiách. Časť z nich bola vbudovaná priamo do štadiónu len na túto príležitosť.

The Weeknd bol hviezdou tradičnej šou, ktorá sa...
The Weeknd bol hviezdou tradičnej šou, ktorá sa...
+7The Weeknd počas svojho vystúpenia v rámci...

Už vo štvrtok na stretnutí s médiámi ohlásil The Weeknd, že jeho šou sa uskutoční bez špeciálnych hudobných hostí a tak sa aj stalo. Počas dávkovania jednotlivých jeho hitov však nechýbal mohutný spevácky zbor, ktorý s ním spieval refrény hitu Starboy či skladby The Hills.

Pred divákmi a kamerami sa k The Weekndovi pripojila aj početná skupina rovnako oblečených mužov s obviazanými tvárami. Spevák tak odkazoval na vizuály a estetiku svojho ostatného albumu, z ktorého odzneli skladby ako Save your tears či Blinding Lightnings. Nechýbali ani piesne z predchádzajúcej nahrávky Beauty Behind the Madness, pesničky Can't feel my face či Earned it.

zväčšiť The Weeknd počas svojho vystúpenia v rámci... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
Chiefs Buccaneers Super Bowl Football The Weeknd počas svojho vystúpenia v rámci prestávky v zápase NFL Super Bowl medzi tímami Kansas City Chiefs a Tampa Bay Buccaneers.

Podľa viacerých médií priniesol počas bezmála 15 minút trvajúcej šou zmes trileru, ohurujúcich vizuálov a kvalitnej hudobnej produkcie. V súvislosti s The Weekndom sa špekulovalo aj o tom, nakoľko prístupná bude jeho šou, keďže práve pri estetike posledného albumu (fotografiách a klipoch) ho viacerí obviňovali z propagácie násilia. „Urobím maximum, aby boli všetci spokojní. Bude to aj šou pre rodiny s deťmi,“ uviedol ešte vo štvrtok spevák.

Jeho ostatnú nahrávku sprevádza aj kontroverzná situácia v spojení s aktuálnym vyhlásením cien Grammy. Za kritikmi mimoriadne oceňovaný album After Hours totiž nezískal žiadnu z kľúčových nominácií. Na sociálnych sieťach neskôr vyhlásil, že celý proces oceňovania je skorumpovaný a že mu nezáleží na tom, či bol alebo nebol nominovaný.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #hudba #šou #Super Bowl #vystúpenie #The Weeknd

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....