S hrdinom Bradym na štadióne oslavovala jeho Gisele! Ale o slovo sa prihlásila aj jeho ex

Triumf Toma Bradyho počas finále Super Bowl-u oslávila priamo na štadióne jeho manželka, supermodelka Gisele Bündchen.

08.02.2021 13:42
debata

Tom Brady hral v zápase za tím Tampa Bay Buccaneers a vôbec prvýkrát v histórii sa aj vďaka nemu podarilo dosiahnuť víťazstvo na domovskom štadióne. Legendárny rozohrávač nastúpil vo veku 43 rokov na jubilejný desiaty Super Bowl a rekordný siedmykrát sa radoval z víťazstva.

Herečka Bridget Moynahan. Foto: SITA/AP, Christopher Smith
Bridget Moynahan Herečka Bridget Moynahan.

Zábery šťastnej Bradyho rodinky zo štadióna už obleteli svet. Spoločnosť mu robili aj jeho tri deti – najstarší syn Jack, ktorého má s herečkou Bridget Moynahanovou, syn Benjamin a dcérka Vivian, ktorých mamou je Bündchen. O slovo sa však prihlásila aj herečka Bridget Moynahan, ktorá na svojom Isntagrame zverejnila niekoľko záberov svojho úspešného ex. „Nemôžem byť viac pyšnejšia. Tom Brady povedal, že do dokáže a dokázal to,“ napísala k zverejnenej fotografii obdivovaného otca jej syna Jacka. Následne sa na jej Instagrame objavil ešte ďalší oslavný záber Bradyho.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bridget Moynahan (@bridgetmoynahan)

Herečka Bridget Moynahan (49) je hviezdou seriálu Blue Bloods, ale poznajú ju aj fanúšikovia seriálu Sex v meste. Zahrala si Natashu, krásnu manželku „Pána božského“, takže hlavná hrdinka seriálu v podaní Sarah Jessicy Parker ju mala v seriáli poriadne „v zuboch“.

S Tomom Bradym randila dva roky, než sa v decembri v roku 2006 rozišli. Brady išiel ešte ten istý mesiac na „rande na slepo“ s modelkou Gisele Bündchen. O sedem mesiacov sa mu narodil syn Jack, ktorého mamou je Bridget Moynahan. Herečka je vyše 5 rokov vydatá za finančníka Andrewa Frankela, ich vzťah je však bez potomkov. Brady a Bündchen sa stali manželmi v roku 2009.
Topmodelka Gisele Bündchen sa skutočne tešila z...
Topmodelka Gisele Bündchen sa skutočne tešila z...
+6Tom Brady bozkáva nežne svoju manželku Gisele...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen #Tom Brady

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...