Sofia Richie zvádza na pláži nového chlapa! Má izraelský pas a jeho otec na konte miliardy

Svet bulvárnych rubrík ju priam zbožňuje. Sofia Richie, adoptívna dcéra speváka Lionela Richieho na to poskytuje mnoho dôvodov. Jedným z nich sú aj muži.

09.02.2021 00:00
debata (1)
zväčšiť Modelka Sofia Richie a Gil Ofer spoločne na pláži. Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
588908545 Modelka Sofia Richie a Gil Ofer spoločne na pláži.

Niekoľko rokov bola táto sexy blondínka partnerkou vychýreného plejboja a člena kardashianovského klanu Scotta Disicka, ktorý je bývalým manželom Kourtney Kardashianovej. Vzťah sa napokon minulý rok rozpadol, nevydržal nápor pandémie a spoločnej karantény. Richie však odvtedy stihla už vystriedať druhého partnera.

Po krátkom romániku s Matthewom Mortonom, ktorý sa odohral ešte na jeseň minulého roka, sa paparazzom podarilo modelku a influencerku Richieovú zachytiť v spoločnosti nového muža. Na pláži nadšene diskutovala v spoločnosti muža, ktorý ju následne bozkával a celý čas sa jej dotýkal. A zdá sa, že si znovu nevybrala zlú partiu.

Prvé zábery, ktoré obleteli internetové portály, hovorili o neznámom fešákovi. Neskôr sa podarilo médiám vypátrať, že ide o Gila Ofera. Na prvé prečítanie meno možno veľa nenapovie. Ofer však pochádza z rodiny jedného z izraelských miliardárov, 65-ročného Idana Ofera, ktorý je v päťstovke najbohatších ľudí planéty.

Rodina Oferovcov vlastní niekoľko ťažobných a lodných spoločností a je tiež majoritným vlastníkom spoločností Kenon Holdings a Israel Corporation. Ako to už v miliardárskych rodinách býva, časť financií je investovaných aj v športe – Idan Ofer vlastní druholigový portugalský klub FC Famalicão a 32-percentný podiel v klube Atlético Madrid.

Gil Ofer je absolventom Harvardu, kde získal bakalársky titul v ekonomike a venuje sa tiež sociológii a obchodu. Stále vraj pokračuje v štúdiu a popri tom už začal šéfovať vlastnej spoločnosti. Ak sa porovnať bohatého Izraelčana s Richieovej bývalým Disickom, rozhodne sa dá vidieť niekoľko výrazných odlišností.

Disick mal povesť zhýralca, ktorý sa sústreďoval predovšetkým na užívanie si a záhaľky. Či Sofiu Richie bude baviť vzťah s mužom, ktorý je zjavne aj profesionálne ambiciózny, ukáže čas.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #románik #miliardár #Sofia Richie

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....