Z vlastnej lásky si spravili poriadny žart! Stefani a Shelton zinkasovali tučný balík

Patria k najznámejším šoubiznisovým párom a verejnosť čaká už na ich sobáš. Speváčka Gwen Stefani a jej snúbenec Blake Shelton si však zo svojho vzťahu a zoznámenia urobili poriadnu srandu.

09.02.2021 00:00
debata
Speváčka Gwen Stefani a jej partner Blake Shelton. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Gwen Stefani v šatách Dolce & Gabanna. Sprevádzal ju partner Blake Shelton. Speváčka Gwen Stefani a jej partner Blake Shelton.

Reč je o reklame, ktorá bola odvysielaná počas prestávok v nedeľňajšom zápase Super Bowl. Tvorcovia spotu si vybrali zamilovanú dvojicu, ktorej nahráva v spote aj hudobný kolega Adam Levine. Všetci traja spoločne kedysi sedeli v porote šou The Voice.

Reklama známeho operátora a poskytovateľa internetových služieb sa začína „flashbackom“ do minulosti a telefonátom Stefaniovej s Levinom. „Už mám po krk chlapov z LA. Chcem niekoho úplne iného. Možno niekoho z inej krajiny, kultúrneho, citlivého, chlapa, ktorý sa necíti ohrozený silnou a sebavedomou ženou,“ vysvetľuje Stefani v telefonáte Levinovi, keď sa spoločne zhovárajú o tom, že by už chcela znovu začať randiť.

Keďže však dvojica má slabý signál pri svojom videohovore, Levine počuje Stefaniovú hovoriť niečo úplne iné. „Chcela by som niekoho totál vidieckeho, nekultúrneho. Chlapa, čo sa cíti byť v ohrození silnou a sebavedomou ženou. V tom momente sa v zábere objaví Shelton, ktorý kričí na barmana a objednáva si kuracie krídelká a nachos. "Mám pre teba chlapa,“ hovorí okamžite Levine vo videohovore známej speváčke.

Keď sa následne stretnú na prvom rande, speváčka sa tvári, že nie je vôbec ohúrená voľbou svojho kolegu a dokonca si začne zo Sheltona robiť žarty, či na rande prišiel na koni.

„Nezverujte svoj ľúbostný život len tak hocijakému operátorovi,“ znie posolstvo reklamy.

Dvojica, ktorá randí od roku 2015, si vraj nakrúcanie spotu skutočne užila a dobre sa pri ňom zabávala. A samozrejme, za účinkovanie v reklame zinkasovali partneri aj slušný honorár. Obaja majú za sebou neúspešné manželstvá – Stefani sa rozviedla s hudobníkom Gavinom Rossdaleom a Shelton zase so speváčkou Mirandou Lambertovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #reklama #Gwen Stefani #Super Bowl #Blake Shelton

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...