Rozchod pre žiarlivosť a hádky? Ashley Benson už vraj netvorí pár s G-Eazym

Ďalšej láske z Hollywoodu je koniec. Herečka Ashley Benson sa rozišla s hudobníkom G-Eazym. Médiá, ktoré pátrali po dôvodoch, prišli s informáciami o nedôvere, hádkach či žiarlivosti.

10.02.2021 00:20
debata
Herečka Ashley Benson pred prehliadkou... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Ashley Benson pred prehliadkou Giambattista Valli v Paríži. Herečka Ashley Benson pred prehliadkou Giambattista Valli v Paríži.

Takmer rok trval vzťah kalifornskej rodáčky a populárneho hudobníka, no podľa informácií portálu E!News už dvojica netvorí viac pár. Dôvodom malo byť množstvo hádok a konfliktov, ktoré sprevádzali posledné dni. Tvrdia to s odvolaním sa na dôveryhodný zdroj.

„Ashley sa nepáčil spôsob, akým sa G-Eazy správa v jej spoločnosti,“ tvrdí nemenovaný zdroj. „Vždy to bol tak trochu sukničkár a má rád ženy. Začalo jej to robiť starosti v momente, keď to začalo byť medzi nimi vážne,“ komentoval zdroj. „Neznášala, že v jej spoločnosti často hovoril o iných ženách,“ uviedol tiež informátor.

Hudobník G-Eazy na zábere z februára 2020. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
2020 Elton John AIDS Foundation Oscar Viewing Party Hudobník G-Eazy na zábere z februára 2020.

Herečka prestala svojho dnes už bývalého partnera sledovať na sociálnych sieťach. Z Instagramu oboch partnerov zmizli ich spoločné fotky. Zaujímavé pritom je, že dvojicu ešte spolu zachytili objektívy paparazzov pred necelým týždňom. Rozchod teda prišiel doslova ako blesk z jasného neba.

Tridsaťjdenročná herečka, ktorá sa objavila napríklad vo filme Spring Breakers či seriáli Pretty Little Liars, pritom sama v minulosti randila aj so ženami. Pred vzťahom s G-Eazym tvorila viac ako rok pár s modelkou a herečkou Carou Delevingneovou. Hudobník a producent tvoril zase dlhší čas pár so speváčkou Halsey.

Herečka Jennifer Grey, jej manžel Clark Gregg a...
Olivia Wilde a  Jason Sudeikis počas udeľovania...
+24Modelka a herečka Cara Delevingne (vpravo) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #žiarlivosť #Ashley Benson #G-Eazy

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...