Z vždy tip-top upravenej Ivanky Trumpovej je plážová kočka! Aha na tie nohy

Po odchode z Washingtonu si Ivanka Trump vychutnáva uvoľnenejší život aj voľnočasovú módu.

10.02.2021 09:50
debata (1)

Kroky 39-ročnej dcéry Donalda Trumpa z hlavného mesta mierili do Miami, kde sa momentálne nachádza v novom dome spolu s jej rodinou. Paparazzi ich už zachytili na pláži, kde pekná blondínka trávila deň spolu s manželom, Jaredom Kushnerom a ich troma deťmi.

Ivanka Trump n apláži v slnečnom Miami. Foto: Profimedia
Ivanka Trump Ivanka Trump n apláži v slnečnom Miami.

Ivanka Trump si dopriala prechádzku po slnečnej pláži, počas ktorej mala na sebe bikiny, na ktorých mala oblečenú ľahučkú plážovú tuniku. Tá jej len tak-tak zakrývala zadok a tak sa fotografom podarili zábery peknej postavičky trojnásobnej mamy, zvlášť lákavý bol pohľad na jej sexi nohy, bez najmenšieho náznaku celulitídy. Usmiata blondínka sa n a pláži venovala aj mladšiemu synovi, hlavu si pred slnečnými lúčmi zakrývala slameným klobúkom.

Ivanka Trump, poradkyňa a dcéra amerického... Foto: SITA/AP, Evan Vucci
Ivanka Trump Ivanka Trump, poradkyňa a dcéra amerického prezidenta oblečená od hlavy po päty v jednoliatej farbe - archívna snímka.

Vždy tip-top oblečenú Ivanku, ktorá sa na oficiálnych podujatiach prezentovala aj svojím vycibreným módnym štýlom, tak v posledných dňoch vidieť naozaj celkom netradične, v plážových veciach. Relax si vychutnáva spolu s manželom, Jaredom Kushnerom. S ním začala dcéra Donalda Trumpa randiť v roku 2005, v roku 2008 sa rozišli. Následne k sebe našli opäť cestu a v roku 2009 si povedali „áno“. Spoločne vychovávajú tri deti – dcéru a dvoch synov. Aj o rodinné zábery sa Ivanka Trump často delí so svojimi fanúšikmi na Instagrame, ktorých má 7,8 miliónov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ivanka Trumpová

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...