Tento párik v americkom šoubiznise veru čakal málokto! A už sú aj zasnúbení

Posledné mesiace lockdownu a karantény priniesli množstvo prekvapení v celebritných vzťahoch. Či už ide o rozchody, ale aj spojenia. Jedno z nich nedávno "šokovalo" Ameriku.

10.02.2021 11:20
debata
Herečka Shailene Woodley pred prehliadkou... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Shailene Woodley pred prehliadkou Giambattista Valli v Paríži. Herečka Shailene Woodley pred prehliadkou Giambattista Valli v Paríži.

Reč je o herečke Shailene Woodleyovej, ktorú aj slovenskí diváci dobre poznajú z hitov Divergencia či seriálu Veľké malé klamstvá. Americká herečka sa totiž počas uplynulých týždňov zasnúbila a jej vyvolený je v USA dobre známou osobnosťou zo sveta športu.

Woodleyovú o ruku požiadal športovec Aaron Rodgers, ktorý je hráčom amerického futbalu. V minulosti sa po jeho boku objavilo niekoľko známych žien, medzi nimi napríklad herečka Olivia Munn či pretekárka Danica Patrick. Ako tvrdia zdroje z jeho okolia, už niekoľko mesiacov má však oči len pre Woodleyovú. Aj rozhodnutie požiadať ju o ruku prišlo pomerne skoro.

Hráč amerického futbalu Aaron Rodgers. Foto: SITA/AP, Mike Roemer
Aaron Rodgers Hráč amerického futbalu Aaron Rodgers.

„Sú spolu veľmi šťastní. Nie je div, že ju požiadal o ruku tak skoro. Ak je vám to raz jasné, že ide o tú pravú, na čo čakať,“ citoval svoj zdroj americký magazín People. Rodgers správy o zásnubách potvrdil na Twitteri NFL. Viac však už celú tému nekomentoval.

Herečka Shailene Woodley má zjavne slabosť pre športovcov, jej posledným partnerom bol hráč ragby Ben Volavola, ich vzťah sa skončil po viac ako dvojročnej známosti. Hviezda to potvrdila už v apríli minulý rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zásnuby #Shailene Woodley #partnerka #Aaron Rodgers

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...