Cyrusovej ex si užíva s novou láskou! Dlhé nohy, blond vlasy - aha, je ako z reklamy!

Niekoľko mesiacov ho bolo vídať po boku speváčky Miley Cyrusovej, no ich vzťah nevydržal. Spevák a plavec Cody Simpson však tiež nevydržal byť dlho sám. Má boku skutočnú krásavicu.

11.02.2021 10:00
debata
Spevák a plavec Cody Simpson a jeho belgická... Foto: Eliot / Starface / Profimedia
589581585 Spevák a plavec Cody Simpson a jeho belgická priateľka, modelka Marloes Stevens na dovolenke v Karibiku.

Austrálsky rodák už pred časom zbalil modelku Marloes Stevensovú, príťažlivú blondínku, ktorá vyzerá ako z reklamy na dokonalú dovolenku. Jednu takú si dvojica užila len nedávno na karibskom ostrove St. Barths, kde sa vydali spoločne so skupinou kamarátov.

Paparazzom ich prítomnosť, samozrejme, neunikla. Vysoký a urastený Simpson, ktorý prekvapil pred časom svojím návratom k profesionálnej kariére plavca a chcel by sa kvalifikovať na olympijské preteky, sa od štíhlej a dlhonohej plavovlásky nedokázal poriadne odtrhnúť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marloes Phtevens (@marloes_stevens)

Objektívy zachytili tiež momenty, keď dvojica „blbla“ na pláži a skúšala rozličné akrobatické kúsky. Na nich je jasne vidieť, že aj pre očarujúcu blondínku je šport obľúbenou aktivitou a aj v tomto smere si so Simpsonom dobre rozumejú.

Dvojicu prvýkrát zachytili objektívy začiatkom novembra minulého roka, teda pár mesiacov po ohlásení Simpsonovho rozchodu s Miley Cyrusovou. Marloes a Cody sú, čo sa ich spoločného vzťahu týka, omnoho zdieľnejší než to bolo v prípade randenia so slávnou speváčkou. Na sociálnych sieťach oboch partnerov sa nachádza niekoľko spoločných záberov, ktoré priam sršia láskou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cody Simpson (@codysimpson)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #Instagram #Cody Simpson #Marloes Stevens

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...