Z Ivany Christovej je už babička! Jej dcéra sa teší z prvého potomka

V lete oslávila Miss Československa z roku 1989 okrúhlu 50-ku. Ivana Christová má prvé vnúča.

10.02.2021 15:24
Ivana Christová Foto:
Ivana Christová, Miss Československa z roku 1989.
debata

Jediná dcéra Ivany Christovej, Daniela Zajíček Christová, sa stala mamičkou. O skvelú novinku sa podelila na Instagrame, zverejnila aj záber detskej rúčky na čierno-bielej fotografii. „Ten najkrajší darček, aký som mohla dostať k narodeninám,“ napísala Christovej dcéra. Manželovi, Milošovi Zajíčkovi, porodila dcérku, ktorá dostala meno Zoja, ako je vidieť na náramku na malej ručičke.

V lete oslávila Miss Československa z roku 1989 okrúhlu 50-ku. Ivana Christová sa po výhre v súťaži Miss začala aktívne venovať modelingu a jej kroky smerovali aj za hranice, pôsobila v USA či vo Francúzku. V roku 1993 sa vydala za producenta a podnikateľa francúzsko-vietnamského pôvodu Daniela Ubauda. Z tohto manželstva má už spomínanú dcéru Danielu, ich vzťah však nevydržal a po troch rokoch sa dvojica rozviedla. Ako 50-ročná sa tak Christová dočkala svojho prvého vnúčaťa.

Pekná tmavovláska, ktorá sa živí ako vizážistka, sa zábermi s rastúcim bruškom pýšila aj na Instagrame, kde ju sleduje vyše 7 000 ľudí. Nechýbajú však ani zábery s jej mamou, Ivanou Christovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivana Christová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...