Koniec po necelých 2 rokoch? Rihanna musí pozastaviť líniu svojho oblečenia Fenty

Francúzska skupina LVMH a populárna speváčka Rihanna sa dohodli, že pozastavia rad konfekčného oblečenia speváčkinej značky Fenty, ktorú spustili pred menej ako dvoma rokmi. Oznámil to v stredu francúzsky výrobca luxusného tovaru.

11.02.2021 11:29
debata
Speváčka Rihanna na zábere z Paríža v roku... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Fashion Rihanna Speváčka Rihanna na zábere z Paríža v roku 2019, keď predstavila prvú kolekciu z vlastnej línie Fenty.

Línia spodnej bielizne Savage X Fenty (fotogaléria nižšie) a rad kozmetiky Fenty Beauty a Fenty Skin ale pokračujú ďalej. Skupina LVMH uviedla, že línia konfekčného oblečenia bude „pozastavená“, kým sa podmienky nezlepšia.

Analytici, ktorí sa zaoberajú oblasťou módy, tvrdia, že Rihanna má síce silnú základňu priaznivcov, ale ceny oblečenia značky Fenty si väčšina z nich dovoliť nemohla. Meno značky vychádza zo speváčkinho celého mena, ktoré znie Robyn Rihanna Fentyová. Rihanna sa stala prvou ženou, ktorá má v rámci skupiny LVMH pôvodnú módnu značku.

Línia dámskej bielizne Savage x Fenty zostáva v predaji
Tehotná modelka na prehliadke Savage x Fenty v...
Modelka predvádza spodnú bielizeň z línie...
+6Modelka predvádza spodnú bielizeň z línie...

Na instagramovom účte značky nie sú od začiatku tohto roka nové príspevky a od minulého novembra sa neobjavila nová kolekcia. Speváčka pôvodom z karibského Barbadosu do sveta módy vstúpila na úkor svojej hudby, poznamenal spravodajský server BBC. Zatiaľ čo predtým vydávala ročne jeden album, ten posledný s názvom Anti uviedla v roku 2016.

LVMH je najväčším výrobcom luxusného tovaru na svete a vlastní desiatky rôznych značiek. Patrí medzi ne napríklad Fendi, Givenchy a Louis Vuitton, šampanské Dom Pérignon, šperky a hodinky Bvlgari a Hublot alebo reťazec parfumérií Sephora.

debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #Rihanna #móda #pozastavenie #LVMH #Fenty #koronakríza

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...