Herečka Carano prirovnala život konzervatívcov k prenasledovaniu Židov. Prišla o prácu

Herečku Ginu Carano zachytili najmä mnohí fanúšikovia ságy Hviezdnych vojen. Účinkovala totiž v ich televíznej podobe z minulého roka - seriáli Mandolarian, ktorý si získal kritiku aj fanúšikov. Nie však viac.

12.02.2021 00:05
People Gina Carano Foto: ,
Herečka Gina Carano na archívnom zábere z februára 2021.
debata (3)

Ako potvrdila spoločnosť Lucasfilm, ktorá projekt zastrešuje, Gina Carano dostala výpoveď. "„Gina Carano v súčasnosti nie je zamestnancom spoločnosti Lucasfilm a nie sú žiadne plány na to, aby ňou bola v budúcnosti,“ uviedol hovorca spoločnosti Lucasfilm vo vyhlásení prostredníctvom portálu Deadline.

„Jej príspevky na sociálnych sieťach hanobiace ľudí na základe ich kultúrnych a náboženských identít považujeme za odporné a neprijateľné,“ stálo tiež vo vyhlásení.

Herečka Gina Carano sa len nedávno dostala pod paľbu kritiky a verejného pohoršenia, keď na svojom Instagrame zverejnila post, v ktorom prirovnala súčasnú situáciu a zaobchádzanie s konzervatívcami v USA k zaobchádzaniu so Židmi v Nemecku počas obdobia nacistickej vlády. Carano je sama zanietenou podporovateľkou republikánov a konzervatívne orientovaná.

"Židov bili v uliciach nie nacistickí vojaci, ale ich susedia … dokonca aj deti. Pretože sú dejiny upravené, väčšina ľudí si dnes neuvedomuje, že aby sa dostali do bodu, keď by nacistickí vojaci mohli ľahko zhromaždiť tisíce Židov, vláda najskôr prinútila ich vlastných susedov, aby ich nenávideli len preto, že sú Židia. Čím sa to líši od nenávisti voči niekomu za jeho politické názory,“ napísala Carano.

Ďalším poburujúcim príspevkom bol obrázok v jej instagramovom „príbehu“, kde bola zobrazená osoba s viacerými šatkami prekrývajúcimi jej tvár. „Medzitým v Kalifornii,“ napísala herečka vtedy. Oba odkazy sú už nefunkčné a herečka zo svojho profilu na sociálnej sieti zmazala aj ďalšie odkazy a obrázky.

Na margo vyhlásenia spoločnosti Lucasfilm a svojej výpovede však pre médiá zatiaľ nereagovala. Okrem Lucasfilm sa s ňou rozlúčila aj zastupujúca agentúra UTA. Herečku môžu diváci poznať aj z filmov Deadpool či jedného z filmov ságy Rýchlo a zbesilo. V minulosti sa venovala zápaseniu v súťaži MMA.

Americký herec Kevin Spacey na archívnom...
Herečka Roseanne Barr na archívnom zábere....
+4Herec Danny Masterson na archívom zábere....

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #výpoveď #názor #konzervatívci #Gina Carano

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...