Návrat Heidi Klumovej do minulosti, ktorý pobaví! Jej tínedžerský účes musíte vidieť

Heidi Klum (47) je sledovanou hviezdou, ktorá svoj život zdieľa aj s fanúšikmi na Instagrame.

13.02.2021 10:00
Heidi Klum počas štartu 15. série šou Amerika... Foto: ,
Heidi Klum počas štartu 15. série šou Amerika hľadá talent v Kalifornii.
debata

A tých rozhodne potešila návratom do minulosti. Slávna nemecká rodáčka zablahoželala na sociálnej sieti svojej mame Erne k narodeninám a pridala niekoľko fotografií z jej súkromného albumu. Klum, ktorá je sama štvornásobnou mamou, sa tak vrátila do 70-tych a 80-tych rokov, kedy sa usmievala práve po boku svojej mamy. Fanúšikovia tak mohli zhliadnuť zábery slávnej modelky z čias, kedy bola tínedžerkou s bujným účesom či z čias, kedy bola bábätkom. Práve účes, ktorý nosila slávna Heidi v minulosti, môže jej fanúšikov pobaviť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Na svoju starú mamu nezabudla ani 16-ročná Leni Klum, ktorá v tomto období začína štartovať svoju modelingovú kariéru. Na svojom Instagrame napísala: „Milujem ťa babička a prajem všetko najlepšie k narodeninám“. Pridala aj spoločnú fotografiu, na ktorej pózujú bok po boku tri generácie Klumových. Ako vidieť na zábere, Heidi Klum zdedila nielen bujnú hrivu, ale aj črty tváre po svojej sympatickej mame Erne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Heidi Klum spolu s dcérou Leni aktuálne pracujú na 16. sérii populárnej šou „Germany’s next Topmodel“. Leni pred časom dokonca prezradila, že v budúcnosti by svoju slávnu mamu mohla nahradiť v spomínanej šou. „Áno, viem si to predstaviť. Ale nasledujúce roky využijem na zbieranie skúseností. A ak príde moment, že moja mama už nebude mať chuť pokračovať, potom môžem nastúpiť ja,“ opísala 16-ročná Leni pre Vogue.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #Leni Klum

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...