Najlepšie sa mi žije samej, je v poriadku uvedomiť si to, priznala Musgraves

Americká speváčka Kacey Musgraves sa zaradila do zoznamu osobností, ktorým sa v roku 2020 rozpadlo manželstvo. S odstupom času to zhodnotila veľmi pragmaticky.

16.02.2021 00:00
debata
Speváčka Kacey Musgraves a jej manžel Ruston... Foto: SITA/AP
Speváčka Kacey Musgraves a jej manžel Ruston Kelly na kombinácii záberov. Speváčka Kacey Musgraves a jej manžel Ruston Kelly na kombinácii záberov.

„Skrátka nám to nefungovalo,“ vyhlásila Musgraves v rozhovore pre magazín Rolling Stone. „Nič viac za tým nie je. Bolo to o dvoch ľuďoch, ktorí sa síce milujú nadovšetko, ale pre mnoho dôvodov to jednoducho neklape,“ komentovala Musgraves, ktorá tak vôbec prvýkrát prehovorila o svojom nevydarenom manželstve.

Priznala sa tiež, že ešte pred vstupom do manželstva túto inštitúciu spochybňovala. „Časť zo mňa vždy pochybovala o manželstve ako takom,“ vyhlásila Kacey Musgraves, no zároveň dodala, že keď ju expartner požiadal o ruku, nebránila sa a chcela si tento posun v živote čo najviac vychutnať.

„Myslím si, že najlepšie sa mi žije samej. Je v poriadku uvedomiť si to,“ doplnila ešte niekoľkonásobná držiteľka cien Grammy, ktorá si hudobného kolegu Rustona Kellyho vzala v roku 2017 – údajne rok po tom, čo sa hviezdy stretli na jednom podujatí.

Herečka Jennifer Grey, jej manžel Clark Gregg a...
Olivia Wilde a  Jason Sudeikis počas udeľovania...
+24Modelka a herečka Cara Delevingne (vpravo) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozvod #Kacey Musgraves

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....