Ciara o tom, čo je najsexy na jej urastenom manželovi? Odpoveď prekvapí

Svalnaté ramená a hrudník? Široká sánka a mužný nos? Exotický pôvod? Na športovcovi Russellovi Wilsonovi by jeho manželka Ciara mohla obdivovať všeličo. Na to, čo je podľa nej vôbec najsexi, má však jasný názor.

15.02.2021 00:00
debata
Športovec Russell Wilson a jeho tehotná... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Športovec Russell Wilson a jeho tehotná polovička Ciara. Športovec Russell Wilson a jeho tehotná polovička Ciara na zábere z februára 2020.

V rozhovore pre magazín GQ sa americká hudobná diva vyznala z lásky k svojmu životnému partnerovi, s ktorým spoločne vychovávajú tri deti. Najstaršieho syna má Ciara zo vzťahu s raperom Future-om, ďalšie dve sa narodili už počas jej manželstva s hráčom amerického futbalu.

Keď speváčka dostala otázku, čo považuje za najsexi na svojom urastenom partnerovi, jej odpoveď vôbec nemierila na fyzické prednosti či vzhľad. „Asi tá najsexi vec na ňom je to, aký starostlivý je voči našim deťom,“ komentovala Ciara.

„Niekedy mám pocit, že keby som sa mohla ako malé dieťa pozrieť do kryštáľovej gule na podobu mojej vysnívanej rodiny, vyzerala by presne tak ako vyzerá tá moja dnes,“ pokračovala speváčka. „To, čo vždy bolo krásne na Russovi, je vidieť ho deň za dňom ako nadšene pobehuje okolo našich detí, mení plienky, hrá sa s nimi,“ uviedla tiež Ciara.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq)

„Jasné, že je pre mňa príťažlivý v každom ohľade, ale ten starostlivý otec v ňom je vec, ktorá ho robí v mojich očiach fakt sexy. Veľmi. Pre mňa to je sexy,“ doplnila ešte speváčka. Jej manžel, ktorý je rozohrávačom v tíme Seattle Seahawks, má vraj úžasný vzťah aj s jej prvorodeným synom.

On sám označil fakt, že je nevlastným rodičom, za veľkú výzvu a možnosť učiť sa. „Nevlastné deti nie sú biologicky vašimi deťmi, ale musíte ich milovať tak, akoby boli. Istým spôsobom sú vašou krvou,“ dodal Russell Wilson, ktorý sa tiež zúčastnil na interview pre známy magazín, ktorý manželskú dvojicu umiestnil aj na titulnú stranu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa GQ (@gq)

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #otcovstvo #manžel #Ciara #sexy

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...