Speváčka Katy Perry: Všetko, čo potrebujeme, je láska

V auguste 2020 sa americká speváčka Katy Perry (37) stala po prvý raz mamou.

15.02.2021 11:40
Speváčka Katy Perry na zábere zo záznamu... Foto:
Speváčka Katy Perry.
debata

Svojmu snúbencovi, hercovi Orlandovi Bloomovi, porodila dcérku, ktorá dostala meno Daisy Dove. Pre Blooma ide o druhého potomka, so supermodelkou Mirandou Kerr má 9-ročného syna Flynna.

Speváčka sa však nevenuje len dcérke, zasadla aj do poroty štvrtej série šou American Idol. O svojom návrate do šou porozprávala pred kamerami relácie „Good Morning America“, pre speváčku sa toho veľa zmenilo. Môže za to, samozrejme, jej dcérka.

„Táto sezóna je predovšetkým o láske a o tom, že všetko, čo potrebujeme, je láska,“ opísala speváčka a pokračovala: „Myslím si, že ako svet sme stratili lásku, pretože sme nedokázali byť s ľuďmi, ktorých máme radi.“ Práve dcérka má na speváčku ohromný vplyv. „Pocítila som obrovský príliv lásky, keď mi do života vstúpila dcéra, takže túto sezónu môžem dať do šou oveľa viac lásky.“

Slávna dvojica – Katy Perry a Orlando Bloom – sa vo februári 2019, na sviatok svätého Valentína, zasnúbila. Obe hviezdy, ktoré spolu randia od roku 2016 (nakrátko sa rozišli v roku 2017), majú už za sebou jedno nevydarené manželstvo. Perry bola vydatá za britského herca a komika Russella Branda, pred oltár sa postavili v roku 2011, ale do roka sa ich manželstvo rozpadlo. Bloomovou manželkou bola austrálska topmodelka Miranda Kerr.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry

+ Nájdite čas na relax, je to dôležité pre vaše zdravie a šťastie.
Aj vy musíte dodržiavať určité pravidlá, aj čo...

+ Ak potrebujete, pospite si aj poobede, je to v poriadku.
Začnite sa v prácu viac snažiť, dotiahnete to na...