Spomienka za tisíce! Vysokoškolák Dwayne Johnson na zberateľskej kartičke v hodnote...

V deväťdesiatych rokoch hrával Dwayne Johnson americký futbal za univerzitu v Miami.

13.02.2021 14:00
Herec Dwayne Johnson. Foto: ,
Herec Dwayne Johnson.
debata

Dwayne Johnson (48) je jedným z najpopulárnejších hercov sveta a takisto patrí k tým najsledovanejším, na Instagrame má 216 miliónov fanúšikov. Aj vďaka tomu sú jeho zárobky priam astronomické. V roku 2016 sa dokonca stal herec a bývalý zápasník najsexi mužom planéty podľa magazínu People.

Aj on však nejako začínal a o svojej budúcnosti pred rokmi iba sníval. V deväťdesiatych rokoch hrával Dwayne Johnson americký futbal za univerzitu v Miami. Bolo to v roku 1994 a zberateľská futbalová kartička s jeho menom sa vtedy dostala k fanúšikom univerzitného futbalu. V tom čase túžil Johnson po kariére v NFL a takisto bolo jeho snom zahrať si Super Bowl. To mu síce nevyšlo, ale herec sa potešil v súvislosti s jeho minulosťou a futbalom niečím iným.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

Ako uviedol na svojom Instagrame, futbalová zberateľská kartička z roku 1994 s jeho menom a fotografiou, sa vydražila za neuveriteľných 45 000 dolárov. Niekomu tak priniesla radosť a niekomu slušný zisk. Ako uviedol na Instagrame, kartička sa dražila pred týždňom v deň konania sa Super Bowlu a pokúšalo sa ju získať 50 záujemcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dwayne Johnson

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...