Svadba v Austrálii! Kylie Minogue sa čoskoro oblečie do bieleho

Speváčka Kylie Minogue je už vyše dvoch rokov šťastná po boku Paula Solomonsa, kreatívneho riaditeľa časopisu GQ.

16.02.2021 00:00
Kylie Minogue Foto:
Kylie Minogue na udeľovaní cien magazínu GQ Muž roka.
debata

Zdá sa, že 52-ročná popová hviezda našla po niekoľkých nevydarených vzťahoch konečne muža pre život. Ako píše MailOnline, Minogue už čoskoro čaká veľký krok.

Rodená Austrálčanka priletela z Británie, kde žije, do Melbourne. Nejde však len tak o nejakú dovolenku. „Vždy tvrdila, že aj sa raz vydá, bude to jej milovanom rodnom meste Melbourne,“ uviedol pre magazín "New Idea“ zdroj z okolia speváčky. Kylie Minogue je spolu s partnerom, 46-ročným Paulom Solomonsom, práve v Austrálii. „Jej rodičia sú v Austrálii a bolo pre nich komplikované priletieť do Británie,“ uviedol spomínaný zdroj.

Kylie Minogue   a jej partner Paul Solomons na... Foto: SITA/AP
Kylie Minogue Kylie Minogue a jej partner Paul Solomons na udeľovaní cien magazínu GQ Muž roka.

52-ročná Kylie Minogue túži mať na svojej svadbe nielen rodičov, ale aj mladšiu sestru Dannii (49), ktorá má byť jej družičkou. Dannii je takisto speváčka a so slávnejšou sestrou má od detstva veľmi blízky vzťah.

Začiatkom februára nevlastná mama Pauloa Solomonsa povedala pre MailOnline: „Kylie je veľmi milá, som nadšená, že sú zasnúbení,“ povedala. „Je to veľmi vzrušujúce. Ale je mi ľúto, nemôžem vám povedať nič viac, pretože mi bolo povedané, aby som to nerobila.“ Napriek tomuto vyjadreniu hovorca speváčky poprel informáciu o zásnubách pre spomínaný portál.

V minulosti hviezde stroskotal vzťah s hercom Joshuom Sassem, predtým randila napríklad s vychyteným modelom Andresom Velencosom či hercom Olivierom Martinezom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Kylie Minogue

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...