Spomienku na Dianu oživili Harry a vojvodkyňa Meghan priam magicky! Áno, ide o ich druhé dieťa

Na sviatok svätého Valentína, 14. februára, oznámili princ Harry a vojvodkyňa Meghan svetu, že čakajú narodenie druhého potomka.

15.02.2021 13:00
debata

„Môžeme potvrdiť, že Archie sa stane veľkým bračekom. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu majú obrovskú radosť z toho, že čakajú druhé dieťa,“ uviedol hovorca páru. Manželia zdieľali čiernobielu fotografiu, ktorá ich zachytáva odpočívajúcich pod stromom. Meghan leží s hlavou v Harryho lone a ruku má položenú na bruchu, zatiaľ, čo jej manžel ju hladí po vlasoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle (@meghan_update)

Ako vyšlo najavo, dátum 14. február si pár nevybral na oznámenie veľkej noviny náhodne. Ako uvádza magazín People, sviatok zamilovaných si na oznámenie rovnakej udalosti zvolili aj rodičia princa Harryho, zosnulá princezná Diana a princ Charles. Tí sa o správu, že budú dvojnásobnými rodičmi, s médiami podelili 14. februára 1984.

Tehotná princezná Diana so synom Williamom v... Foto: SITA/AP, The Duke of Cambridge and Prince Harry
Diana so synom Williamom v náručí Tehotná princezná Diana so synom Williamom v náručí. Syna Harryho vtedy ešte len očakávala.

Podľa archívu denníka Daily Expres, práve tento deň vydal Buckinghamský palác vyhlásenie, ktoré hovorí o druhom tehotenstve princeznej z Walesu, ktorá mala v tom čase iba 22 rokov. Správa z minulosti hovorí, že kráľovná Alžbeta II. a jej manžel, princ princ Philip, sú z novinky nadšení. V oznámení bola aj veta, že princezná Diana nemá preferencie, čo sa pohlavia druhého dieťatka týka. Oznámenie prišlo v čase, kedy mal starší syn kráľovského páru, princ William, 20 mesiacov. Archie, prvorodený potomok Meghan a Harryho, oslávi 2. narodeniny v máji. Princ Harry prišiel na svet 15. septembra 1984.

Správa o tehotenstve vojvodkyne prišla po tom, čo Meghan v novembri v názorovom článku v The New York Times napísala, že v júli potratila. Zverejnením tejto informácie chcela pomôcť tým, čo si prešli rovnakou skúsenosťou. „Tisla som k sebe svoje prvorodené dieťa a vedela som, že prichádzam o druhé,“ napísala.

Záber z októbra 2018, keď bolo vôbec prvýkrát...
7. FAKT: V čase, keď ešte len chodila s princom...
+9Záber na výrazne tehotnú Meghan v marci 2019,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana #vojvodkyňa Meghan

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...