Nádherný darček (z) lásky! Trainor je už mama, ukázala synčeka po pár dňoch

Kým väčšina šoubiznisových hviezd slávila sviatok zamilovaných podobne ladenými zábermi s partnerom, v prípade speváčky Meghan Trainorovej to bola láska trošku iná. Ale rovnaká veľká, ak nie vôbec tá najväčšia...

16.02.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Trainor (@meghan_trainor)

Dvadsaťsedemročná hudobná umelkyňa sa stala prvýkrát mamou a práve v nedeľu na svojom profile na Instagrame zverejnila prvé zábery svojho novonarodeného synčeka. „Tento rozkošný chlapec mal naplánovaný termín príchodu na Valentína. Nakoniec sme sa ho dočkali už 8. februára a taaak veľmi ho ľúbime,“ napísala Trainor k sérii fotografií priamo z pôrodnej sály (preklikajte si ich šípkou vpravo v odkaze z Instagramu).

„Je to ten najkrajší valentínsky darček vôbec. Vitaj medzi nami, Riley,“ napísala ešte a odtajnila tak aj meno potomka.

Na jednotlivých zverejnených záberoch vidieť chlapčeka len pár minút po príchode na svet, unavenú, no spokojnú mamu, ale aj šťastného otca – speváčkinho manžela Daryla Sabaru. Dvojica sa vzala v decembri 2018 a minulý v lete informovali o šťastnej novine – príchode prvého potomka.

Manželia tvrdia, že pri jednom dieťati neplánujú skončiť. Meghan Trainor vraj vždy túžila po veľkej rodine a so svojou mužskou polovičkou sú v tom zajedno.

Speváčka Meghan Trainor a jej partner Daryl... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Meghan Trainor a jej partner Daryl Sabara spoločne na premiére Levieho kráľa. Speváčka Meghan Trainor a jej partner Daryl Sabara spoločne na premiére Levieho kráľa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #láska #syn #Instagram #Valentín #Meghan Trainor

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....