Zamilovaní aj po 26 rokoch: Studenková s Kostkom ako hrdličky a ona... vyzerá TOP!

Ak by boli svoji, už by dávno slávili striebornú svadbu. Herečka Zdena Studenková s partnerom Branislavom Kostkom však zjavne manželský zväzok na lásku nepotrebujú.

16.02.2021 09:28
debata

Známa slovenská herecká diva a hudobník, spevák a dirigent Kostka sa podelili pred pár dňami o spoločný záber na sociálnej sieti. Spravili tak pri príležitosti sviatku zamilovaných na oficiálnom facebookovom profile vokálnej formácie Fragile, ktorej je Kostka členom a šéfom.

Šesťdesiatšesťročná Studenková a jej partner, ktorý tento rok v júni oslávi okrúhlu päťdesiatku, si vzali do rúk srdcia, pritúlili sa jeden k druhému a zapózovali spoločne na fotografii. Na prvý pohľad zaujme, ako spokojne vyzerajú.

V prípade Studenkovej, ktorá je jednou z hviezd relácie Inkognito, zaujme aj jej bezchybný vzhľad. Herečka je ľahko nalíčená a upravená tak akoby sa chystala rovno do televízie.

Herečka Zdena Studenková a jej priateľ Braňo...
Do Prahy zamierila na krst nového albumu Hlasy...
+9Herečka Zdena Studenková zasadla do poroty Miss...

Možno aj to, že stále vyzerá príťažlivo a pôvabne a dáva si záležať na svojom vzhľade, je jedno z tajomstiev dlhoročného partnerstva, do ktorého známa blondínka zamierila po rozvode s režisérom Stanislavom Párnickým. Kostka so Studenkovou minulý rok oslávila 26. výročie spoločného vzťahu.

Valentínske momentky zdieľalo počas uplynulých dní viacero známych osobností na Slovensku aj za hranicami. Viac si pozrite nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Zdena Studenková #Valentín #Branislav Kostka

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...