...keď som sexovala s kaderníkom! Blake Lively opäť vtipkuje na manželov účet

Je to veselá dvojka, o tom niet jedinej pochybnosti. Manželia Blake Lively a Ryan Reynolds sú už roky spolu, ale nepremeškajú príležitosť zavtipkovať si na účet toho druhého... či na ich spoločný.

16.02.2021 14:10
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blake Lively (@blakelively)

To sa stalo aj počas uplynulého víkendu, keď si manželská dvojica „vyznala lásku“ na sociálnych sieťach pri príležitosti Dňa zamilovaných. Ako to však už býva v ich prípade, malo to humornú a trošku aj pikantnú príchuť.

Hollywoodska herečka zverejnila na svojom profile video nahrávku, ako jej kanadský rodák a otec jej troch detí farbí vlasy v kúpeľni. „Vtedy som sexovala s mojím kaderníkom,“ napísala 33-ročná hviezda seriálu Gossip Girl a pridala ešte jeden spoločný záber, na ktorom sa dvojica usmieva v záhrade zaliatej slnkom.

Reynolds v minulosti už mnohokrát zverejnil na svojom Instagrame zábery, na ktorých vystrihol či ustrihol časť tváre svojej manželky. Ona sa mu revanšovala a v akejsi instagramovej „bitke“ si z neho tiež párkrát vystrelila.

Ich sledovatelia sa však na podobných príspevkoch bavia, ba dokonca niektorí tvrdia, že ide o ten „najlepší celebritný párik na svete“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blake Lively (@blakelively)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Blake Lively #sex #Kaderník #Valentín #Ryan Reynolds

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...