Princ William si toho veľa preskákal! V rodine Middletonovcov našiel bezpečnú náruč

Vojvodkyňa Catherine a princ William sa stretli v roku 2001 počas štúdia na Univerzite St. Andrews.

17.02.2021 00:00
Cartier Halo Scroll Tiara Foto: ,
Kráľovská svadba v roku 2011.
debata

Skutočnosť, že Kate hrá v živote 38-ročného Williama od toho momentu významnú rolu, je neprehliadnuteľná. Podľa autorky Angely Levinovej, ktorá je podpísaná pod knihou „Harry: Conversations with the Prince“ je výrazným spôsobom podpísaná pod šťastným životom, ktorý vedie princ William.

Rola vojvodkyne Kate v v britskej kráľovskej rodine je nezastupiteľná a trojnásobná mama je bezpochyby jednou z najpopulárnejších žien v monarchii. Princ William (38) má v Kate po svojom boku ženu, ktorá sa dokonale zhostila svojej úlohy a od prvého dňa rešpektuje pravidlá rodiny. Ale vojvodkyňa Catherine je oveľa viac ako „len“ dokonalá manželka a matka. Podľa kráľovskej autorky Angely Levinovej urobila 39-ročná žena z Williama muža, ktorým je dnes.

Britský princ William sa v piatok večer s celou... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
kate, william, charlotte, louis, george Britský princ William sa v piatok večer s celou rodinou zúčastnil na vianočnom predstavení v Londýne.

Ako vysvetlila Levin v rozhovore k desiatemu výročiu svadby Williama a Kate pre dailymail.co.uk, na šťastí dvojice má veľkú zásluhu vojvodkyňa Catherine. "Myslím si, že celý život robí Kate princa Williama šťastným. Našla veci, vďaka ktorým sa skutočne cíti dôležitý a potrebný, namiesto toho, aby len tak prežíval. Patria sem predovšetkým tri deti, ktoré spolu vychovávajú a pri ktorých si William vychutnáva rolu otca.

Levin takisto tvrdí, že nielen Kate, ale celá rodina Middletonovcov má silný vplyv na syna princa Charlesa (72). Napokon, William sa musel ako 15-ročný rozlúčiť so svojou zosnulou mamou, ale predtým musel zvládnuť aj niekoľko škandálov okolo manželstva a rozchodu princeznej Diany a princa Charlesa. Milujúca rodina Middletonovcov poskytla a poskytuje Williamovi dodnes svoju bezpečnú náruč.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....