Takto vyzerá tanec lásky v podaní Dyka a Vilhelmovej!

Spevák a herec Vojtěch Dyk predstavuje singel a klip k piesni You Don't Know Who I Am.

17.02.2021 00:00
debata (3)

Nový singel je nielen plný lásky, ale zároveň najväčším hitom z projektu D.Y.K. Príbeh k piesni z albumu D.Y.K. natočil so svojou ženou Tatianou a nový videoklip vydal spevák symbolicky na sv. Valentína.

Po hravej a tanečnej skladbe Phone Song prichádza spevák s novým klipom s krehkým príbehom vyznania lásky. Účinkuje v ňom spoločne so svojou ženou, herečkou Tatianou Dykovou.

„Celý tento klip, ak sa tak dá nazvať, či to nie je skôr sústava obrazov, je hlavne o tom najjemnejšom, najintímnejšom cite, o láske. Tak preto v ňom hrá moja žena. Tá pieseň je o nej a pre ňu. A prehovárať som ju preto ani nemusel,“ hovorí Vojtěch Dyk.

Popredný český tanečník a choreograf Jan Kodet sa ujal choreografie. „Keď som si vymyslel, že klip by mal byť viac či menej tanečný, tak som myslel hneď i na Honzu Kodeta, ktorého poznám už veľmi dlho a nikdy sa mi nepodarilo s ním pracovať. Asi preto, že nie som tanečník. A ako je vidieť v klipe, ani nikdy nebudem, ale musím vám povedať, že jednoducho tancujem veľmi rád, pretože to je tá najväčšia sloboda vlniť sa v rytme nejakej hudby. Takže dve lásky v sebe,“ priznáva spevák.

Plánované koncertné turné sa vzhľadom na pandemické opatrenia už dvakrát odkladalo. „Chcel som čo najskôr ľuďom, ktorí si kúpili lístky na tour s D.Y.K., poslať takýto zamilovaný odkaz, že im skutočne ďakujem. Odkazujem im, že my sa stále snažíme robiť, čo môžeme, aby sa turné čo najskôr uskutočnilo, teraz to snáď vyzerá na leto. Už sa nemôžem dočkať, čo najskôr dovidenia,“ doplnil spevák.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Vojta Dyk #Tatiana Vilhelmová

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...