Slávny country pár predáva súkromný ostrov plný luxusu: Cena? Žiadne drobné...

Do ich majetku patrí niekoľko luxusných nehnuteľností po celej Amerike. Jeden z najúspešnejších párov country žánru, manželia Faith Hill a Tim McGraw, sa momentálne rozhodli pre veľký krok.

17.02.2021 12:00
debata
Spevák Tim McGraw a jeho manželka Faith Hill... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Tim McGraw a jeho manželka Faith Hill Spevák Tim McGraw a jeho manželka Faith Hill prišli na jubilejný 50. ročník CMA Awards spoločne.

Ako informuje portál NYPost.com, dvojica sa rozhodla predať pravdepodobne ten „najvzácnejší“ kus ich zbierky nehnuteľností. V tomto prípade totiž nejde len o luxusnú vilu či rezidenciu, ale celý ostrov.

Reč je o súkromnom ostrove v oblasti Bahám, ktorý nesie názov L’île d’Anges. McGraw s Hillovou ostrov kúpili už v roku 2003, no ďalších deväť rokov trvalo, kým na tomto mieste vyrástla prímorská vila, do ktorej by sa mohli nasťahovať. Bolo potrebné vybudovať kompletnú infraštrukúturu, dotiahnuť elektrinu a tiež sa postarať o prívod úžitkovej vody.

V čase tesne pred dokončením údajne celebritný pár aj s deťmi bývali v menších chatkách a niekedy dokonca v stanoch na pláži. „Bolo to ako kempovanie,“ uviedla Faith Hill v rozhovore pre Architectural Digest. Renomovaný magazín venoval tomuto malebnému miestu a tiež rezidencii, ktorá na ňom vyrástla, niekoľkostranový materiál ešte v roku 2017.

Spočiatku trávila rodina na Bahamách množstvo času, no posledné obdobie si užívali celý komplex, ktorý okrem hlavnej rezidencii, tvorí osem pavilónov pospájaných krytými verandami, len príležitostne a s rodinou tam cestovali len na pár týždňov v roku. Ako píše New York Post, súkromný ostrov s rozlohou bezmála 20 akrov (8,1 hektára), je už v predaji. Jeho vyvolávacia cena bola určená na 35 miliónov dolárov. Či sa ho dvojici podarí predať, ukáže čas.

Posledné obdobie totiž pre množstvo celebrít znamenalo, že museli znížiť pôvodne nastavené ceny predaja nehnuteľností. Nedávno sa podobne malebnú rezidenciu podarilo predať aj herečke Sandre Bullockovej. Viac si pozrite tu.

Hlavná miestnosť nehnuteľnosti na ostrove Tybee...
Aký by to bol dom hollywoodskej hviezdy bez...
+5Aký by to bol dom hollywoodskej hviezdy bez...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #vila #Faith Hill #Tim McGraw #súkromný ostrov

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....