Takéto fotky nech zverejňujú celebrity, nie britská princezná! Eugenie čelí kritike za prvé foto syna

Britská princezná Eugenie sa 9. februára stala mamou, svojmu manželovi, Jackovi Brooksbankovi, porodila syna.

18.02.2021 00:00
eugenie Foto: ,
Princezná Eugenie v deň svadby - 12. októbra 2018.
debata

Jeho narodenie potvrdil aj záber na oficiálnom instagramovom profile, kde dospelé ruky zvierajú drobné pršteky batoľaťa. A práve spomínaný záber sa stal v Británii predmetom kritiky, keďže oficiálne zábery syna princeznej Eugenie stále nie sú k dispozícii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Phil Dampier, ktorý o kráľovskej rodine napísal množstvo kníh, sa pre „The Telegraph“ vyjadril v kritickom tóne. Na rozdiel od celebrít, ktoré práve takýmito zábermi oznamujú svetu, že sa stali rodičmi, pri britskej princeznej by takáto fotografia zverejnená byť nemala. Ako dôvod uvádza fakt, že kráľovská rodina je financovaná z peňazí daňových poplatníkov.

„Princezná Eugenie mala honosnú svadbu (stála 2 milióny libier), takže si myslím, že verejnosť má právo vidieť poriadne fotografie kráľovského potomka, nie iba prsty princeznej Eugenie. Je ťažké hľadať nejakú rovnováhu, keďže kráľovský pár potrebuje publicitu, ale zároveň s ňou chce aj nejaké súkromie,“ povedal Phil Dampier.

Ešte v septembri médiá potvrdili, že potomok Eugenie a jej manžela nedostane žiaden šľachtický titul. Hoci im ho ponúkla sama kráľovná ako "dar“ pre dieťa, rodičia ho údajne odmietli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...