Fíha, to je šupa! Megan Fox vyrazila na obed s milencom a vyrazila aj dych

Už niekoľko mesiacov je po jej boku nový partner. Hoci vzťah s ním najprv s opatrnosťou zatĺkala, dnes sa už herečka Megan Fox hrdo objavuje po boku speváka Machine Gun Kellyho.

18.02.2021 10:05
debata (4)
Megan Fox si vyrazila na romantický obed, ktorý... Foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia
591426815 Megan Fox si vyrazila na romantický obed, ktorý nasledoval dva dni po oslavách Valentína.

Dvojica spoločne oslávila aj nedávneho Valentína, no zdá sa, že nedeľňajší sviatok zamilovaných ich láske nestačil. O dva dni neskôr, v utorok zachytili objektívy paparazzov niekdajšiu hviezdu hitu Transformers na ceste do jednej z vychýrených reštaurácií v Los Angeles. Mala údajne namierené práve na spoločný „zamilovaný“ obed. A vyzerala fakt špičkovo.

Dlhonohá brunetka, ktorú kedysi radili medzi najsexi herečky planéty, sa obliekla celá do čiernej farby. Nepôsobilo to však smútočne, ale veľmi sexy a trendovo. Fox si totiž na seba vzala široké nohavice s koženou úpravou, sako s extra rozmernými rukávmi od značky Dion Lee a nechýbala ani drobná lakovaná kabelka do ruky. K tomu bezchybná pleť, príťažlivý účes.

Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly. Foto: Emma McIntyre /AMA2020/Getty Images for dcp
Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly. Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly.

Pri pohľade na zábery z LA, ktoré vznikli dva dni dozadu, by si málokto pomyslel, že vidí pred sebou mamu troch detí. Tie má herečka s bývalým manželom Brianom Austinom Greenom.

Dvojica ohlásila rozchod minulý rok v máji, pár týždňov po skončení najtvrdšieho lockdownu, ktorý sprevádzal prvú vlnu koronavírusovej pandémie. Už vtedy sa špekulovalo, že je za tým aj nový muž. A to sa následne aj potvrdilo.

Brian Austin Green, najznámejší slovenskému divákovi pre rolu Davida v seriáli Beverly Hills 90210, však tiež dlho sám nezostal. Tvorí pár s modelkou Sharnou Burgessovou, ktorá nedávno ich vzťah potvrdila aj momentkami na Instagrame (foto dolu).

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #paparazzi #ulica #sexy

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...