Rozišla sa brazílska kráska potajme s milencom? Tento odkaz môže značiť veľa...

Niekoľko mesiacov bolo možné vídať krásnu Alessandru Ambrosio po boku partnera Nicola Oddiho. Dvojica vyzerala priam idylicky, dokonca sa šuškalo o tom, že by mohla byť svadba. Nuž ale...

21.02.2021 14:00
debata

…ale ktohovie, či blížiacu sa štyridsiatku v apríli tohto roka neoslávi brazílska rodáčka ako single. Hoci Ambrosio nekomentuje svoje súkromie otvorene, nedávno sa viacero médií pozastavilo nad jej komentármi na sociálnych sieťach počas sviatku zamilovaných.

„Láska je všade okolo nás,“ napísala modelka k sérii záberov, kde odfotografovala napríklad kameň na pláži v tvare srdca či raňajkové wafle pripravené tiež v tvare srdca. Po partnerovi však ani stopy.

Jej Instagram posledné týždne plnia len zábery z pláže, 39-ročný ex-anjelik značky Victoria's Secret na nich pózuje sám, prípadne v spoločnosti detí alebo kamarátok. Aj posledný bezmála mesiac trávi Ambrosio v brazílskom Florianopolise, kde po jej boku chýba často fotografovaný partner.

Dohady o tom, či sa s Oddim rozišli, podporuje aj fakt, že minulý rok dvojica zverejnila veľmi pikantný záber z plážovej sprchy práve na deň zamilovaných.

Ambrosio bola v minulosti dlhé roky partnerkou producenta Jamieho Mazura, ktorý je aj otcom jej dvoch dcér. Dvojica sa však prekvapivo rozišla a po tomto kroku nasledoval práve vzťah s Oddim, ktorý je talianskym rodákom a podniká v oblasti s módou.

Modelka Alessandra Ambrosio nechýbala.
Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio počas...
+9Topmodelka Alessandra Ambrosio v kreácii Balmain.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #single #partner #Instagram #Alessandra Ambrosio

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...