Jemný kožuch z dalmatíncov? Tu je nová Cruella, prekoná slávnu Glenn Closeovú?

Herečka Emma Stone sa postavila pred kamery v snímke Cruella, v ktorej stvárňuje ústrednú postavu Cruellu de Vil.

19.02.2021 00:00
Glenn Close Foto:
Glenn Close ako Cruella de Vil v roku 1996.
debata

Filmový príbeh, pod ktorý je podpísaná spoločnosť Walt Disney, je zameraný na samotnú Cruellu de Vil. Bezcitná majiteľka módneho domu je známa najmä vďaka filmom 101 dalmatíncov (1996) a 102 dalmatíncov (2000), v ktorých ju stvárnila americká herečka Glenn Close. Práve ona je jednou zo spoluproducentov filmovej novinky, ktorá sa má k divákom dostať ešte v roku 2021.

Emma Stone ako Cruella de Vil (2021). Foto: Profimedia
emma stone Emma Stone ako Cruella de Vil (2021).

32-ročná oscarová ryšavka sa pod rukami maskérov premenila na známu postavu, ktorú charakterizoval najmä výrazný čierno-biely natupírovaný účes. Spolu s ňou sa v snímke objavia aj Emma Thompson, Mark Strong či Emily Beecham.

Práve 73-ročná herečka Glenn Close stvárnila Cruellu priam excelentne v snímke režiséra Stephena Hereka z roku 1996, rola jej vyniesla aj nomináciu na Zlatý glóbus. Slávna hviezda sa k úlohe vrátila ešte v roku 2000, kedy si zahrala pod režisérskou taktovkou Kevina Limu v snímke s názvom 102 dalmatínov.

Postava zlej a bezcitnej Cruelly de Vil sa prvý raz objavila v knihe 101 dalmatíncov Dodie Smith z roku 1956. Na základe nej spoločnosť Walt Disney vytvorila rovnomenný animovaný film z roku 1961.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Stone #Glenn Close

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...