Tri infarkty a jedna mŕtvica! Je zázrak, že Lovato žije. Teraz hovorí o drogách

Život pod vplyvom drog prináša obrovské množstvo nástrah. A často aj doživotných následkov. Vie o tom svoje aj speváčka Demi Lovato.

19.02.2021 00:00
Biden Inauguration Celebrating America Event Foto: ,
Speváčka Demi Lovato počas programu Celebrating America prekvapila aj novým účesom.
debata

Známa americká umelkyňa, považovaná za jeden z najväčších speváckych talentov svojej generácie, bojovala so závislosťou už od tínedžerského veku. Po niekoľkých rokoch abstinencie sa ku drogám na čas vrátila a skončila sa to absolútnym kolapsom a následnou hospitalizáciou v roku 2018. Lovato teraz o „temných chvíľach“ prehovorila v novom dokumente.

Dvadsaťosemročná speváčka potvrdila zástupcom médií, s ktorými hovorila pri príležitosti promovania nového projektu, že utrpela trvalé poškodenie mozgu. „Už nemôžem viac šoférovať, utrpel môj zrak a v zornom poli mám doživotne slepé miesta,“ komentovala Lovato. Problémy so zrakom vraj trvali niekoľko mesiacov. „Nedokázala som poriadne čítať. Bola to veľká vec, keď sa mi napokon podarilo prečítať knihu, pretože prvé týždne som videla všetko len rozmazane,“ pokračovala držiteľka ceny Grammy.

Ešte hrozivejšie znie však opis situácie, ktorú si vlastne nepamätá ani ona sama – momente predávkovania, po ktorom skončila v nemocnici. Vie o nej len z rozhovorov s blízkymi a lekármi. „Moje telo prekonalo tri mŕtvice a infarkt. Lekári mi povedali, že mi zostávalo možno päť, možno desať minút života,“ uviedla Lovato v rámci dokumentu pod názvom Dancing with the devil (Tanec s diablom).

V ňom sa okrem samotnej speváčky na kameru vyjadrujú mnohí jej blízki spolupracovníci a kamaráti. Medzi osobnosťami, ktoré prijalo pozvanie účinkovať pred kamerou, je však aj spevák Elton John. Ten si sám v úvode kariéry prežil niekoľko náročných situácií spôsobených jeho závislosťou od alkoholu a drog. „Keď ste mladý a slávny, je to fakt fakt ťažké,“ hovorí v traileri, ktorý zverejnil portál YouTube.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #Elton John #závislosť #Demi Lovato #dokument

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...