Vyšportovaná mamička Longoria vyrazila do parku! S rozkošným synom v náručí

Herečka a slávna zúfalá manželka, Eva Longoria, je spokojnou mamou malého synčeka.

22.02.2021 00:00
debata

Svoje prvé a jediné dieťa, Santiaga, priviedla na svet v lete 2018. Jej malý poklad tak o pár mesiacom oslávi tretie narodeniny. 45-ročná tmavovláska svojho syna pred médiami či fanúšikmi neskrýva, zábermi zo súkromia sa často pýši aj na Instagrame, kde ju sleduje 8 miliónov ľudí.

Eva Longoria a jej syn  Santiagov parku v... Foto: Profimedia
Eva Longoria Eva Longoria a jej syn Santiagov parku v Beverly Hills.

Aktuálne slávnu mamu oblečenú v športovom, so synom v náručí, paparazzi zachytili v parku v Beverly Hills, kam sa spoločne vybrali. Herečkinu tvár prekrývalo čierne rúško, tvárička jej pokladu však bola zostala odkrytá. V parku sa Longoria stretla s ostatnými mamičkami a malý Santiago si tak na tráve zašantil s rovesníkmi.

Chlapčeka herečka nosila aj na nakrúcanie. Keď mal iba pár mesiacov, prizeral sa, ako jeho mama pracovala na seriáli ABC s názvom Grand Hotel, pod ktorý sa podpísala ako producentka aj režisérka niektorých epizód.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Eva Longoria sa dva roky pred narodením syna vydala za José Bastona – šéfa jednej z televíznych sietí latinskoamerickej televízie. Ako 41-ročná sa tak stala nevestou po tretí raz, svadbu si dvojica vystrojila v Mexiku.

Na svadobnú oslavu pricestovalo do Mexika približne dvesto hostí, medzi ktorými nechýbali ani celebritní kamaráti mladomanželov. Pogratulovať osobne im prišla napríklad Victoria Beckham a jej manžel David Beckham či herečka Penelope Cruz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....