Sudeikis má už vraj náhradu za Oliviu Wildeovú! Neuveríte, ktorá kráska ho očarila

Kedysi patrila medzi najslávnejšie krásky "z tretej strany". Áno, možno tušíte správne - išlo o modelku, ktorá odhaľovala svoje vnady v britskej tlači v pravidelnej rubrike na tretej strane novín.

21.02.2021 10:00
debata
Herec Jason Sudeikis na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
2019 Kids' Choice Awards - Herec Jason Sudeikis na vyhlásení cien Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019. Herec Jason Sudeikis na vyhlásení cien Nickelodeon Kids' Choice Awards 2019.

Krásna Keeley Hazell patrila skutočne medzi tie najpopulárnejšie krásky, postupne sa objavila v niekoľkých šteklivých editoriáloch pre mnohé renomované magazíny, pravidelne uvádzala na trh svoj vlastný kalendár a presadila sa nakoniec aj ako herečka. A práve ona má byť novou láskou amerického herca Jasona Sudeikisa.

Známy komik, ktorý naposledy exceloval v komediálnom seriáli Ted Lasso, sa údajne stretáva s britskou kráskou už nejaký ten mesiac. Mala to byť práve ona, kto mu poskytol útechu v čase, keď sa Sudeikis rozišiel s ex-snúbenicou Oliviou Wildeovou, ktorá sa zase zahľadela do herca a speváka Harryho Stylesa. Tvrdí to aspoň s odvolaním sa na svoje zdroje magazín People.

„Keď Jason prišiel Olivii na vzťah s Harrym, Keeley bola jedna z tých ľudí, na ktorých sa obrátil. V tomto období bol pochopiteľne úplne zničený, ale ona bola úžasná a nesmierne nápomocná,“ píše britský The Sun citujúc nemenovaný zdroj. Dvojica sa mala stretnúť najprv na spoločnej večeri v Los Angeles a odvtedy sa stretávať pravidelne.

Herečka a modelka Keeley Hazell na archívnom... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Premiere Like Crazy LA Herečka a modelka Keeley Hazell na archívnom zábere z roku 2011.

Podľa The Sun mal Jason Sudeikis slabosť pre krásnu Britku už čias jej pózovania na tretej strane britských denníkov. Dokonca mal na jej počesť pomenovať hrdinku seriálu Ted Lasso, modelku Keeley v podaní Juno Templeovej, ktorá randí s jedným z futbalistov. Zaujímavosťou tiež je, že dvojica sa stretla aj pri nakrúcaní filmu Šéfovia na zabitie v roku 2014, kde mala Hazell miniatúrnu roličku.

Štyridsaťpäťročný Sudeikis má s expartnerkou Wildeovou dve deti. Dvojica sa údajne rozišla v dobrom a dohodli sa na striedavej starostlivosti. Američan by však čoskoro mal odletieť znovu na britské ostrovy, kde bude nakrúcať druhú sériu projektu Ted Lasso.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jason Sudeikis #Keeley Hazell #Ted Lasso

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...