Najsexi muž sveta vyznal lásku partnerke! Z nej si uťahujú pre striedanie mužov

Titul najsexi muža v minulom roku oslávil americký herec Michael B. Jordan ešte ako oficiálne single. Dlho však tento status netrval. A zdá sa, že momentálne je zamilovaný až po uši.

22.02.2021 00:00
debata (4)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Tridsaťštyriročný rodák z Kalifornie sa už niekoľko mesiacov stretáva s modelkou a známou celebritkou Lori Harveyovou, ktorá je dcérou známeho amerického moderátora Steva Harveyho. Dvojica sprvu svoj vzťah zatajovala, dnes však azda neprejde týždeň, aby sa nepochválili na sociálnej sieti nejakou spoločnou fotografiou.

Pred časom dvojica absolvovala spoločnú dovolenku v luxusnej vile. Na záberoch, ktoré sa objavili aj na Instagrame, obaja predvádzali svoje ukážkové „krivky“. V prípade Harveyovej kypré a zmyselné, u Jordana to zase boli napumpované svaly.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lori Harvey (@loriharvey)

Hrdina hitov Čierny panther či Creed sa pritom nedávno svojej o desať rokov mladšej partnerke verejne vyznal z lásky aj povestným „milujem ťa“. To je podľa mnohých fanúšikov veľká vec, keďže Jordana mnohí vnímali ako zarytého starého mládenca.

Nie všetci sú však vzťahu Jordana a 24-ročnej Lori naklonení. Iba nedávno sa v jednom z rozhovorov do dvojice pustil raper Boosie Badazz. Ten tvrdí, že kráska randí s hercom len preto, lebo „nie je schopná zostať s chlapcami z ulice“. „Chce ju veľa raperov, pretože veľa veľkých zvierat túži mať ju na svojom zozname želaní,“ komentoval hip-hopový umelec. „Všetci sa tvária, že sú z nej úplne hotoví, ale nikto pri nej nezostane,“ dodal ešte, za čo si vyslúžil početnú kritiku na internete. Niektorí užívatelia mu napríklad vyčítali, ako môže kritizovať ženu za viacero partnerov, keď on sám má niekoľko detí s rôznymi ženami.

Lori Harvey v minulosti randila napríklad s rapermi Trey Songzom a Future, tvorila pár s Justinom Combsom a neskôr jeho otcom Seanom „Diddy“ Combsom a bola zasnúbená s holandským futbalistom Memphisom Depayom.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kritika #Instagram #raper #Michael B. Jordan #Lori Harvey

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...