Kim Kardashian požiadala o rozvod s Kanyem Westom

Americká hviezda realitných šou Kim Kardashianová podala žiadosť o rozvod s rapperom Kanyem Westom po takmer siedmich rokoch spoločného manželstva.

20.02.2021 08:37
Raper Kanye West  jeho manželka Kim Kardashian... Foto: ,
Raper Kanye West jeho manželka Kim Kardashian West.
debata (1)

Žiadosťou o rozvod sa potvrdil rozchod partnerov, ktorý sa dostal na verejnosť v januári, keď americké médiá informovali, že celebritný pár žije oddelene a nachádza sa v poradnom procese týkajúcom sa „obvyklých problémov vo vzťahoch“.

Podľa stanice TMZ bolo odlúčenie „priateľské“. Kardashianová (40) zároveň požiadala o spoločnú starostlivosť o štyri deti, ktoré s Westom vychováva.

Pár, ktorý sa zosobášil na luxusnej svadbe v máji 2014 v Taliansku, už niekoľko uplynulých mesiacov čelil správam bulvárnych médií o svojom krachujúcom manželstve.

West (43) pred časom oznámil, že má problémy s bipolárnou afektívnou poruchou. Vlani v júli oznámil tento magnát zábavného priemyslu, že hodlá kandidovať v amerických prezidentských voľbách. Pár má štyroch potomkov – sedemročnú dcéru North, päťročného syna Sainta, trojročnú dcéru Chicago a 21-mesačného syna Psalma.

Pre Westa je to prvý rozvod, pre Kardashianovú už tretí. Kardashianová sa preslávila realitným televíznym seriálom Kardashianky a ich rodina (2007), ktorý sledoval životy jej rodinných príslušníkov v Los Angeles.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian West

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...