Učí sa znovu chodiť! Brooke Shields ukázala video z nemocnice, ledva stojí na nohách

Hviezdu niekdajšieho hitu Modrá lagúna či viacerých televíznych seriálov Brooke Shieldsovú pred pár týždňami postihla poriadne nepríjemná nehoda. Jej následky ju budú sprevádzať celé mesiace.

22.02.2021 10:14
debata
Herečka a modelka Brooke Shields sa tiež... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka a modelka Brooke Shields sa tiež objavila na newyorskom módnom gala. Herečka a modelka Brooke Shields sa tiež objavila na newyorskom módnom gala.

Päťdesiatpäťročná Shield si zlomila stehennú kosť. Momentálne je hospitalizovaná a musí sa znovu učiť chodiť. Na svojom Instagrame zverejnila aj krátke video, ako sa snaží kráčať vpred opierajúc sa oboma rukami o barly.

„Zlomila som si stehennú kosť. Začínam odznovu. Nezáleží na tom, aká je vaša výzva, urobte pozitívnu zmenu pre seba samých, aby ste sa mohli pohnúť vpred,“ napísala k videu priam motivačný odkaz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Shields (@brookeshields)

Nie je jasné, ako sa táto nepríjemná zlomenina herečke a niekdajšej modelke prihodila. Ona sama zatiaľ nezverejnila žiadne detaily. Teda až na archívny záber z lyžovačky. Niektorí sa teda domnievajú, že sa jej incident stal práve na svahu. Shields je vášnivá lyžiarka a športuje pravidelne. Ešte nedávno na svojom kanáli na sociálnej sieti ukázala aj video z rozhovoru s osobným trénerom.

Svojim sledovateľom na Instagrame tiež prezradila, že momentálne môže do zlomenej nohy preniesť maximálne dvadsať percent svojej váhy.

""Cieľom je zakaždým trochu ohnúť koleno, tak aby ste ho neťahali alebo nezaťahovali bedro," doplnila herečka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Shields (@brookeshields)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #zlomenina #Brooke Shields

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...