Zmeniť si priezvisko po svadbe? Paris Hilton má jasno, takýto má plán...

Pre väčšinu žien úplne bežná vec, ale v prípade Paris Hiltonovej predsa len otázka na zváženie. Plánuje si vziať po svadbe priezvisko svojho snúbenca?

23.02.2021 00:00
debata
Paris Hilton v kreácii Charbel Zoe Couture. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Paris Hilton v kreácii Charbel Zoe Couture. Paris Hilton v kreácii Charbel Zoe Couture.

Boháčka, ktorá je jednou z dedičiek slávneho hotelového impéria, sa v podcaste This is Paris priznala, ako to vlastne je s jej rozhodnutím vziať si po sobáši priezvisko svojho snúbenca Cartera Reuma. „Vezmem si ho,“ vyhlásila rozhodne. „Ale vidím to na pomlčku a meno Paris Hilton-Reum. Lebo moje meno je skrátka moje meno. Mám ho rada,“ dodala blondínka.

Správy o jej zasnúbení sú pomerne čerstvé. Carteur Reum, s ktorým tvorí pár bezmála rok, ju požiadal o rok 13. februára – teda deň pred sviatkom zamilovaných. Štyridsaťročná Hilton povedala áno. Už dávnejšie pritom prezradila médiám, že s Reumom je to vážne. Dvojica sa totiž začala zaoberať otázkou rodiny a dokonca vraj absolvovali vyšetrenie a zákrok na uchovanie vajíčok pre umelé oplodnenie.

„Ale najprv svadba, potom deti,“ komentovala Paris Hilton v podcaste. „Je to niečo, o čom sa zhovárame v podstate od momentu, čo sme spolu,“ dodala.

Hilton nedávno svedčila na súde v Utahu, ktorý sa zaoberal škandálom okolo zneužívania v nápravno-výchovnom zariadení, kam ju rodičia poslali ako tínedžerku, keď si s ňou nevedeli rady. O svojom zážitku nakrútila aj dokument s názvom This is Paris, ktorý je dostupný na YouTube.

Iba pred pár dňami tiež slávna plavovláska oprášila svoju starú skladbu z roku 2006 a nakrútila k nej nový, šteklivý, videoklip. Spoločne s ňou si vo videu zahral aj snúbenec Reum.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Paris Hilton #zmena priezviska #rozhodnutie

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...