Exfrajer Demi Lovato a seriálový hrdina otcom! Nebo mi poslalo anjelika, vyhlásil

Niekoľko rokov s úspechom účinkoval v sitkomovom hite Tie roky sedemdesiate. Svet, najmä ten americký, pozná herca Wilmera Valderramu aj ako expartnera speváčky Demi Lovato. Už niekoľko dní je z neho šťastný otec.

23.02.2021 10:00
debata

Štyridsaťjedenročný Valderrama sa v nedeľu podvečer podelil so svojimi fanúšikmi o prvé zábery dcérky, ktorú mu porodila snúbenica Amanda Pacheco. Dievčatko prišlo na svet už v pondelok 15. februára v známej nemocnice Cedars Sinai v Los Angeles. Šťastní rodičia počkali pár dní, kým o tom dali vedieť na sociálnych sieťach.

„Život je cesta, ktorá sa neustále mení a vyvíja a na všetky tie chvíle, keď náš chodník potrebuje svetlo… nám často nebo zošle anjelov, aby nám ukázali cestu a to, že môžeme byť lepší,“ napísal poeticky herec k trojici záberov s uzlíčkom radosti. „Priamo z neba vítame na tomto svete našu prvú dcéru,“ doplnil ešte v opise fotografií Valderrama.

S modelkou Pachecovou sa začali stretávať na jar roka 2019. Pred Vianocami minulého roka oznámila dvojica svoje zasnúbenie, pričom správy o tehotenstve príťažlivej modelky prišli ešte o pár týždňov skôr.

Valderrama s pôvabnou tridsiatničkou v čase jej tehotenstva stihli nafotiť aj sériu záberov, z ktorých časť sa tiež objavila na sociálnych sieťach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa amandapacheco (@seaweanie)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Instagram #Wilmer Valderrama #Amanda Pacheco

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...