Čas fakt letí! Beckhamov syn Cruz oslávil 16, ani v pandémii neprišiel o párty...

Sladkých šestnásť? Kde sú tie časy? Mnohí z nás si ich už ani nepamätajú, ale syn Victorie a Davida Beckhamovcov ich prežíva práve teraz. Aj napriek pandémii neprišiel ani o poriadnu oslavu.

24.02.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Grutman (@davegrutman)

Počas uplynulého víkendu sa v Miami uskutočnila oslava pri príležitosti narodeninovej oslavy najmladšieho z troch synov celebritného páru. Cruz Beckham spoločne s rodičmi, súrodencami a najbližšími priateľmi sa stretli v jednom z vychytených miest v Miami, reštaurácii Komodo.

„Nevidelo ich veľa ľudí, keďže stôl, pri ktorom sedeli, bol umiestnený mimo dohľadu iných hostí,“ citovala svoj zdroj stránka Page Six. „Ale pár ľudí si neskôr všimlo celebritné tváre a došlo im, o koho ide,“ pokračoval. Podľa jeho slov išlo naozaj len o rodinu a najbližších priateľov. Zábery z oslavy na svojom Instagrame zdieľala hrdá mama Victoria, ktorá sa po úspechu so skupinou Spice Girls presadila ako dizajnérka, ale aj bývalá futbalová hviezda David Beckham.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Jednu z fotografií, na ktorej stojí spokojný oslávenec Cruz so svojím otcom a spevákom Marcom Anthonym, ktorý patrí medzi rodinných priateľov, zdieľal aj David Grutman, majiteľ viacerých luxusných podnikov v Miami. Podľa fotografie je jasné, že Cruz Beckham dostal ku svojim narodeninám tortu vyzdobenú na spôsob pouličného grafiti.

Akých darov sa dočkal od svojich slávnych rodičov, známe nie je. V USA sú však oslavy 16. narodenín často príležitosťou na veľkú párty a mimoriadne drahé dary, ktoré majú byť akýmsi vstupom do dospelosti. Niektorí tínedžeri pri oslave tohto veku dostanú vlastný automobil, keďže v Amerike je možné šoférovať už od šestnástich. Na popíjanie alkoholu (minimálne to oficiálne) si však Cruz Beckham musí počkať ešte ďalších päť rokov.

Cruzovi starší bratia Romeo a Brooklyn sa už s úspechom presadili v modelingovej brandži. Brooklyn Beckham dokonca aj ako fotograf. Najmladším pokladom rodiny je sestra Harper, ktorá tento rok oslávi desiate narodeniny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #oslava #Miami #párty #Cruz Beckham

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...